• -27,00 €
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R
    Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R

Přední cyklistické světlo Bontrager Ion Comp R

89,99 €
62,99 € Zľava 27,00 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : METALICKÁ TMAVÁ STRIEBORNÁ
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Posledné kusy v sklade

Dostupnosť:
Na predajni: 1 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Kompaktné a výkonné predné svetlo s trvalým jasom, ktoré uľahčuje sledovanie ulice, cesty alebo trailu a ktoré má špeciálny režim denného svetla, ktorý možno vidieť zo vzdialenosti až 2 km, a to aj za denného svetla. - Model Ion Comp R ponúka silný lúč, ktorý osvetľuje ulicu, cestu alebo trail - Teplý, široký svetelný kužeľ o 700 lúmenoch umožňuje bezpečnú jazdu v noci s veľkou hĺbkou ostrosti - Špecifické ohnisko zaostrenia DRL, blikanie a škála vzorov blikania ponúkajú dokonalú viditeľnosť počas dňa - Dlhotrvajúci jas prekračuje priemyselné štandardy FL1 a prekonáva konkurenciu - Doby prevádzky: 700 LM – 1,5 hodiny; 500 LM – 3 hodiny; 300 LM – 6 hodín; 300 LM denné blikanie – 19 hodín; 200 LM denné blikanie – 9 hodín - Kompatibilné s modelmi Blendr pre integrovanú montáž na kompatibilné predstavce, prilby a držiaky na prilby - Držiak Quick Connect+ ponúka bezpečnú inštaláciu s flexibilným úchytom, ktorý je kompatibilný so všetkými rúrkami od 22,2 do 35 mm - Zahŕňa svetlo Ion Comp R, nastaviteľný držiak Quick Connect+ a nabíjací kábel Micro USB Dvojité kliknutie Dvojité kliknutie na prepínači pomáha eliminovať možnosť náhodného zapnutia a vybitia batérie počas prepravy. Lumeny, ktoré vydrží Model Ion Comp R poskytuje konzistentné jas po celú dobu prevádzky a poskytuje zmysluplnú výkon, ktorý vydrží. Doslova zatieni konkurenciu. Denné svetlá Denné svetlá Bontrager sú kompaktné a výkonné a majú funkciu prerušovaného záblesku, ktorý je viditeľný vo dne až do vzdialenosti 2 km.

Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Držiak Quick Connect+ Úplne nový upevňovací remienok je mäkký a flexibilný, čo umožňuje rýchlu a ľahkú inštaláciu a demontáž a bezpečné, protišmykové pripevnenie k rúrkám. Kompatibilné s riadidlami s priemerom 22,2 mm - 35 mm.
Rok modelu:
2024
553815
1 ks
ean13
601842202760
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16