Sada světel Bontrager Ion Comp R/Flare R City

124,99 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : METALICKÁ TMAVÁ STRIEBORNÁ
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Posledné kusy v sklade

Dostupnosť:
Na predajni: 1 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Kompaktná a výkonná súprava svetiel, vďaka ktorej budú cyklisti dobre vidieť a bude ich aj dobre vidieť v meste aj na trailoch. - Špeciálne režimy denných svetiel na oboch svetlách určené na zvýšenie viditeľnosti - Ion Comp R vytvára široký kužeľ teplého svetla s výkonom 700 lúmenov, ktorý umožňuje bezpečnú jazdu v noci s veľkou hĺbkou zorného poľa - Flare R City poskytuje široký svetelný lúč s intenzitou 35 lúmenov, ktorý je ideálny na používanie v meste - Špecifické ohnisko zaostrenia DRL, blikanie a škála vzorov blikania ponúkajú dokonalú viditeľnosť počas dňa - Kompatibilné s modelmi Blendr pre integrovanú montáž na kompatibilné predstavce, prilby a držiaky na prilby - Nabíjateľné cez USB vrátane kábla Micro USB Dvojité kliknutie Dvojité kliknutie na prepínači pomáha eliminovať možnosť náhodného zapnutia a vybitia batérie počas prepravy. Lumeny, ktoré vydrží Model Ion Comp R poskytuje konzistentné jas po celú dobu prevádzky a poskytuje zmysluplnú výkon, ktorý vydrží. Doslova zatieni konkurenciu. Denné svetlá Denné svetlá Bontrager sú kompaktné a výkonné a majú funkciu prerušovaného záblesku, ktorý je viditeľný vo dne až do vzdialenosti 2 km.

Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Držiak Quick Connect+ Úplne nový upevňovací remienok je mäkký a flexibilný, čo umožňuje rýchlu a ľahkú inštaláciu a demontáž a bezpečné, protišmykové pripevnenie k rúrkám. Kompatibilné s riadidlami s priemerom 22,2 mm - 35 mm.
Rok modelu:
2024
553816
1 ks
ean13
601842202777
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16