Sada světel Bontrager Ion 100 R/Flare R City

74,99 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Posledné kusy v sklade

Dostupnosť:
Na predajni: 2 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Všetko, čo potrebujete vidieť na uliciach a cestách mesta. - Buďte vidieť vďaka širokým, výkonným lúčom a vyváženej optike navrhnutej pre jazdu v meste - Obsahuje svetlo Ion 100R, Flare R City, dve konzoly na rýchlospojku a nabíjací kábel micro USB - Denné osvetlenie Bontrager sú vybavené blikaním, zaostrením a dosahom, ktoré je možné vidieť počas dňa - Nabíjateľné pomocou USB Teraz ma uvidíte Výskum ukazuje, že jazda s blikajúcim zadným svetlom viditeľným cez deň je najúčinnejším opatrením cyklistu, aby zvýšil pravdepodobnosť, že ho šoféri uvidia a bezpečne obídu. Denné svetlá Denné svetlá Bontrager sú kompaktné a výkonné a majú funkciu prerušovaného záblesku, ktorý je viditeľný vo dne až do vzdialenosti 2 km.

O 240% vyššia pravdepodobnosť, že vás vodič uvidí Štúdie ukazujú, že keď počas dňa používate blikajúce zadné svetlo, ste až o 240% nápadnejší ako jazdec bez svetiel. Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Dlhšia životnosť Keď energia batérie klesne pod 5 %, svetelný výkon sa zníži, aby sa podstatne predĺžila životnosť batérie.
Rok modelu:
2024
538672
2 Položky
ean13
601479512256
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16