Rámový set Top Fuel C MATTE CARBON/GLOSS TREK BLACK

3 699,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Top Fuel C is a carbon full suspension frameset made for a super fast and fun down-county build that flies down technical descents and speeds through climbs and flowy sections. Bude mať môj bicykel zaoblenú hornú trubku? Menšie rámy (veľkosť S) majú hornú rámovú trubku, ktorá sa smerom k sedlovej trubke znižuje.Vďaka tejto konštrukcii je výška rámu nižšia, čo vyhovuje nižším jazdcom, pretože im to umožňuje ľahšie nasadnúť na bicykel.Väčšie rámy (M a vyššie) majú rovnú hornú trubku, pretože vyšší jazdci s dlhšími nohami zvyčajne nemajú problémy so výškou rámu. Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Dolná trubka Straight Shot Dolná rámová trubka Straight Shot poskytuje mimoriadne tuhý rám bez navýšenia hmotnosti, takže môžete držať líniu v drsnom teréne a stále vyletieť do ďalšieho stúpania. Knock Block Knock Block vám chráni rám, keď sa niečo pokazí.Zabraňuje tomu, aby sa riadidlá pri náraze úplne otočili, takže sa vám nevytrhnú hadičky a ovládacie prvky nenarazia do hornej trubky.

OCLV Mountain Carbon Karbónové vlákna spoločnosti Trek určené pre horské bicykle sú odolnejšie vďaka jedinečným materiálom a postupom vrstvenia, pokročilému strojárskemu výskumu spoločnosti Trek a vyšším štandardom testovania.


Rok modelu:
2021
Hmotnostný limit:
0.00 kg
585624
ean13
601842139547
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16