Rámová súprava Top Fuel C MATTE RAW CARBON

4 699,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Top Fuel C je karbónová celoodpružená rámová súprava určená na mimoriadne rýchle zjazdy plné zábavy, s ktorou budete pri technických zjazdoch priam letieť a stúpania aj kľukaté úseky zvládnete s úplnou ľahkosťou. Chcete si zostaviť bicykel, ktorý sa nezastaví pred žiadnym typom terénu. Viete, že chcete mimoriadne výkonnú karbónovú súpravu a trailový bicykel so stredným zdvihom. Ľahký a odolný trailový rám pre horské bicykle z karbónu OCLV s nastaviteľnou geometriou Mino Link, vnútorným úložným priestorom, 120 mm tlmením Fox Factory Float s 2-polohovým tlmičom DPS a absolútne hladkým lakom Kashima, hlavovým zložením Knock Block 2.0, 35 mm predstavcom Bontrager Elite a vnútorným vedením káblov. Na použitie so 130 mm vidlicou. Pre plášte so šírkou až 2,4". Rámová súprava Top Fuel C je ľahká, svižná a je zárukou výbornej zábavy v sedle. Rámová súprava pre horské bicykle z karbónu OCLV je ideálna na zostavenie rýchleho, efektívneho a univerzálneho trailového bicykla vašich snov. - Vďaka celokarbónovému rámu je tento bicykel ľahký a výborne ovládateľný - Ak si chcete zostaviť bleskurýchly, mimoriadne všestranný trailový bicykel, začnite tu - Technológia Mino Link umožňuje jednoducho a rýchlo doladiť geometriu bicykla, aj keď ste práve v teréne - Elegantný priestor v ráme predstavuje praktické úložisko na náradie a výbavu - Nový odnímateľný prvok Knock Block obmedzuje uhol otáčania riadidiel, a chráni tak všetky lanká a hadičky bez toho, aby obmedzoval polomer zatáčania Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Rýchlo a pod kontrolou Zadný zdvih 120 mm v kombinácii s progresívnou trailovou geometriou vám poskytne rýchle a citlivé ovládanie, vďaka ktorému si zachováte chladnú hlavu aj na drsných trailoch. Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor v ráme umožňuje ľahko sa zbaviť batožiny a stále mať pri sebe to najdôležitejšie na cestu.

Bezproblémové vedenie káblov Vďaka smerovanému vnútornému vedeniu káblov je model Top Fuel na trati tichý a údržba je hračka.

Bude mať môj bicykel zaoblenú hornú trubku? Menšie rámy (XS a S) majú zaoblenú hornú trubku. Vďaka tejto konštrukcii je výška rámu nižšia, čo umožňuje nižším jazdcom ľahšie nasadnúť na bicykel. Väčšie rámy (M a vyššie) majú rovnú hornú trubku, pretože vyšší jazdci s dlhšími nohami zvyčajne nemajú problémy so výškou rámu.
Rok modelu:
2023
Hmotnostný limit:
136 kg
5265502
ean13
601842642580
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16