Rám Fuel EX C Gen 6 DEEP SMOKE

4 799,00 €
S DPH
Veľkosť : XS
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Súprava rámu Fuel EX C je ľahká a pohotová, limitovaní jedine vašou predstavivosťou. Je skonštruovaný z ľahkých uhlíkových vlákien, ktoré tlmia vibrácie a zabezpečujú tuhú jazdu tam, kde ju chcete, a poddajnú tam, kde ju nechcete. Je navrhnutý pre trail s progresívnou geometriou, ktorá vďaka rozšírenej prednej časti poskytuje lepšiu kontrolu pri zjazdoch a v zadnej časti je strmšia pre lepšiu efektivitu šliapania. Hľadáte karbónový rám, ktorý si môžete zostaviť podľa svojich predstáv. Záleží vám na čo najprogresívnejšej geometrii, ktorá na horách zvládne čokoľvek, a chcete, aby boli bicykel ostal ľahký. Špičkový karbónový rám, ktorý tlmí vibrácie a je pripravený zvládnuť akýkoľvek trail. Vnútorné vedenie káblov na ochranu laniek a zjednodušenie nastavenia. Zadný tlmič FOX Performance Float X, ktorý si rýchlo poradí s malými nerovnosťami a vyhladí prudké zjazdy. Nastaviteľná geometria, ktorá vám umožňuje ovládať uhol hlavovej a sedlovej trubky. Rám Fuel EX C je ľahký karbónový bicykel, ktorý bol vyvinutý pre trail. Vďaka modernej trailovej geometrii je zjazd istý a stúpanie svižné. Do úložného priestoru si môžete skryť náradie na cestu a nastaviteľná geometria vám poskytne úplnú kontrolu nad jazdou. - Bicykel Fuel EX Gen 6 so zdvihom 140/150 mm, ostrejšou nastaviteľnou geometriou a úložným priestorom v ráme na všetkých modeloch – dokonca aj na zliatinových - Má modernú geometriu, ktorá je pripravená na strmé a voľné zjazdy a zdolávanie stúpaní - S nastaviteľným uhlom hlavového zloženia (uhlové vložky sa predávajú samostatne) a prepojením Mino Link si môžete vybrať zo šiestich rôznych konfigurácií geometrie - Vďaka novému úložnému priestoru v ráme budete mať k dispozícii všetok potrebný priestor na občerstvenie aj náradie - Jeho vylepšené zadné odpruženie FOX Factory ponúka hladký chod a udržiava šliapanie efektívne Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor v ráme umožňuje ľahko sa zbaviť batožiny a stále mať pri sebe to najdôležitejšie na cestu.

Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Voľne alebo strmo, je to na vás Nainštalujte manžety na nastavenie uhla hlavového zloženia (predávajú sa samostatne) a upravte si 64,5-stupňový uhol hlavovej trubky o stupeň strmšie alebo voľnejšie podľa svojich predstáv – to všetko bez vplyvu na výšku stredového zloženia.

Nastavte si odpruženie, keď do toho idete naplno Upravte si mieru pákového efektu len jednoduchým otočením čipu.Jazdite s menej progresívnym nastavením, aby ste získali jemnejší pocit, ideálny pre členité chodníky s hranatými nerovnosťami.Prepnite ho do progresívnejšej polohy, keď prekonávate veľké prekážky a nechcete naraziť na dno, alebo keď chcete použiť tlmič s cievkou. Zadné vidlice podľa veľkosti Zadné vidlice prispôsobené veľkosti zabezpečujú vyváženú manipuláciu, aby bola jazda svižná pre nižších jazdcov, a pre vyšších jazdcov zlepšujú trakciu predného kolesa v stúpaniach. Seriózny spredu, zábavný zozadu Túžite po svižnej jazde na 27,5˝ kolesách, ale nechcete obetovať rýchlosť 29˝?Už si nemusíte vyberať.Fuel EX sa dá použit s rôznymi kolesami ako mullet, len si nastavte Mino Link na vysokú polohu, pridajte 160 mm vidlicu a pripravte sa na cestu.
Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
136 kg
5279948
ean13
601842792971
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16