Rámový set Fuel EX AL RAGE RED/DNISTER BLACK FADE

2 049,00 €
S DPH
Veľkosť : XS
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Fuel EX AL je celoodpružený hliníkový rámový set pre horské bicykle, ktorý je ideálnym základom pre stavbu schopného trailového bicykla. Vďaka odolným trubkám zo zliatin hliníka, najnovším technológiam značky Trek, 130 mm zdvihom a tlmičom RE:aktiv je skvelou voľbou pre cyklistov, ktorí chcú jediný horský bicykel na all-mountain jazdenie aj enduro preteky. Jazdíte na rôznych trailoch a preto hľadáte univerzálnu všestrannú platformu pre rýchlu a zábavnú jazdu v každom teréne. Ľahký hliníkový rám Alpha Platinum Aluminium so zdvihom 130 mm a nastaviteľnou geometriou Mino link, tlmič FOX Performance s unikátnym tlmením Trek RE:aktiv, predstavec Bontrager Line a hlavové zloženie Knock Block na ochranu rámu pred pretočením riadidiel a korunkou vidlice. K použitiu so stredovým zložením PF92 a 140 mm vidlicou. Fuel EX AL je dostatočne odolný na veľké prekážky a húževnatý pre rýchle jazdy na singletrackoch. Je to všestranný rámový set pre horského cyklistu, ktorí chcú preskúmať všetky druhy terénov na jedinom celoodpruženom trailovom bicykli. - RE:aktiv je tuhý pri šliapaní a zároveň citlivý na nerovnosti. - Je to ideálny stroj na jazdenie singletrackov, skoky a posúvanie svojich hraníc na dlhých výjazdoch. - Vedenie laniek Control Freak umožňuje rôzne kombinácie usporiadania páčiek na riadidlách, napríklad pravú brzdu vpravo alebo vnútorné vedenie lanka teleskopickej sedlovky. - Rozšírili sme sortiment ponúkaných veľkostí od XS do XL aby si mohol vybrať každý. Bude mať môj bicykel zaoblenú hornú trubku? Menšie rámy (veľkosť XS a S) majú hornú rámovú trubku, ktorá sa smerom k sedlovej trubke znižuje.Vďaka tejto konštrukcii je výška rámu nižšia, čo vyhovuje nižším jazdcom, pretože im to umožňuje ľahšie nasadnúť na bicykel.Väčšie rámy (M a vyššie) majú rovnú hornú trubku, pretože vyšší jazdci s dlhšími nohami zvyčajne nemajú problémy so výškou rámu. Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

RE:aktiv Technológia RE:aktiv vám poskytuje pevnú podporu pre efektívne pedálovanie, ktoré okamžite ponúka plynulé ovládanie, keď cestička začne byť drsná.

Straight Shot s Knock Block Konštrukcia rámu Trek Straight Shot optimalizuje pomer tuhosti a hmotnosti pre citlivejšiu jazdu.Budete môcť viac pritlačiť a lepšie držať líniu, keď začne byť terén drsnejší.


Rok modelu:
2022
Hmotnostný limit:
136 kg
1045150
ean13
601842376089
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16