Sada světel Bontrager Ion Pro RT/Flare RT

189,99 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Buďte pripravení na trail a viditeľní cez deň vďaka tejto výkonnej súprave svetiel. - Ion Pro RT ponúka silný lúč, ktorý osvetlí celú šírku každej cesty alebo trasy - Model Flare R ponúka špičkovú viditeľnosť na každej ceste, dráhe alebo trase - Pripojte pomocou zariadení Garmin® a Bontrager ANT+, aby boli vždy zapnuté, stav batérie a diaľkové ovládanie - Špecificky navrhnuté zaostrenie, blikanie a škála vzorov blikania pre viditeľnosť počas dňa až do 2 km - Ľahko sa upevňuje k riadidlám, prilbe alebo držiaku bicykla Teraz ma uvidíte Výskum ukazuje, že jazda s blikajúcim zadným svetlom viditeľným cez deň je najúčinnejším opatrením cyklistu, aby zvýšil pravdepodobnosť, že ho šoféri uvidia a bezpečne obídu. Denné svetlá Denné svetlá Bontrager sú kompaktné a výkonné a majú funkciu prerušovaného záblesku, ktorý je viditeľný vo dne až do vzdialenosti 2 km.

O 240% vyššia pravdepodobnosť, že vás vodič uvidí Štúdie ukazujú, že keď počas dňa používate blikajúce zadné svetlo, ste až o 240% nápadnejší ako jazdec bez svetiel. Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Jazdite dlhšie s dlhšou životnosťou batérie Získajte celých 12 hodín s celodenným režimom blikania s 30-minútovou výdržou navyše v režime nízkej spotreby energie. ANT+ a Bluetooth Smart Pripojte sa k zariadeniam Garmin a Bontrager Transmitr a získajte informácie o stave batérie a bezdrôtovom ovládaní.
Rok modelu:
2024
553855
ean13
601479886944
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16