• -9,00 €
    Zadní světlo Bontrager Flare RT
    Zadní světlo Bontrager Flare RT
    Zadní světlo Bontrager Flare RT
    Zadní světlo Bontrager Flare RT
    Zadní světlo Bontrager Flare RT
    Zadní světlo Bontrager Flare RT

Zadní světlo Bontrager Flare RT

59,99 €
50,99 € Zľava 9,00 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Kompaktné a výkonné USB nabíjateľné zadné svetlo na bicykel, ktoré je počas dňa viditeľné až na vzdialenosť 2 km. - Špecificky navrhnuté zaostrenie, blikanie a dosah pre dokonalú viditeľnosť počas dňa - Prerušované blikanie produkuje až 90 lúmenov pre maximálnu viditeľnosť počas dňa - Integrovaný snímač svetla automaticky nastavuje jas podľa prostredia - Pripojte pomocou zariadení Garmin® a Bontrager ANT+, aby boli vždy zapnuté, stav batérie a kontrolu - Režimy blikania: 90LM - 6 hod., 45LM - 12 hod., 5LM - 15 hod. Režimy svietenia: 25LM - 4,5 hod., 5LM - 13,5 hod. - Sebavedomá jazda vo vlhkých podmienkach s aktualizovaným portom USB a vodotesnosťou IPX7 - Režim úspory batérie poskytuje 30 minút dodatočnej doby prevádzky, keď výdrž batérie dosiahne 5% - Obsahuje Flare RT, zadnú rýchloupínaciu konzolu a nabíjací kábel micro USB Teraz ma uvidíte Výskum ukazuje, že jazda s blikajúcim zadným svetlom viditeľným cez deň je najúčinnejším opatrením cyklistu, aby zvýšil pravdepodobnosť, že ho šoféri uvidia a bezpečne obídu. Denné svetlá Denné svetlá Bontrager sú kompaktné a výkonné a majú funkciu prerušovaného záblesku, ktorý je viditeľný vo dne až do vzdialenosti 2 km.

O 240% vyššia pravdepodobnosť, že vás vodič uvidí Štúdie ukazujú, že keď počas dňa používate blikajúce zadné svetlo, ste až o 240% nápadnejší ako jazdec bez svetiel. Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Ľahšie a jasnejšie Úplne nový model Flare RT je kompaktný a výkonný.Je o 36% ľahšia ako pôvodná a má o 40% viac lúmenov. Jazdite dlhšie s dlhšou životnosťou batérie Získajte celých 12 hodín s celodenným režimom blikania s 30-minútovou výdržou navyše v režime nízkej spotreby energie. ANT+ a Bluetooth Sma Pripojte sa k zariad
Rok modelu:
2024
553852
ean13
601479886517
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16