• -51,00 €
    Trek Commuter Pro RT Front Bike Light
    Trek Commuter Pro RT Front Bike Light
    Trek Commuter Pro RT Front Bike Light
    Trek Commuter Pro RT Front Bike Light
    Trek Commuter Pro RT Front Bike Light

Trek Commuter Pro RT Front Bike Light

169,99 €
118,99 € Zľava 51,00 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Naše najlepšie svetlo, dostatočne jasné na trailovú jazdu a s lúčom Kindbeam, ktorý udržiava svetlo na trase a mimo očí protiidúcich jazdcov. - Model Commuter Kindbeam udržiava svetlo na zemi pred vami a mimo očí protiidúcich jazdcov - Nastavenie vysokého svetelného lúča 1000 lumenov osvetľuje celú cestu alebo chodník, ideálne na použitie ako svetlo na horský bicykel - Bezdrôtové spárovanie s Flare RT pre zapnutie predného aj zadného svetla jedným tlačidlom - Dvojitý merač paliva jasne ukazuje dostupnú výdrž batérie a výdrž batérie spárovaného svetla. - Nabíjací port USB-C, ktorý podporuje nabíjanie pre nabíjanie telefónu alebo cyklistického počítača na cestách - Špecifické zaostrenie DRL, blikanie a škála vzorov blikania ponúkajú dokonalú viditeľnosť počas dňa - Doba prevádzky: vysoký 1000 LM — 1,5 hod, nízky 500 LM — 3 hod, denné blikanie 300 LM — 12 hod - Obsahuje svetlo Commuter Pro RT, nastaviteľný pevný držiak a nabíjací kábel USB-C Diaľkové svetlo Zapáľte celú cestu, chodník alebo cestu s jasným nastavením diaľkového svetla 1 000 lumenov – ideálne na použitie ako MTB svetlo.

Bezdrôtové pripojenie Bezdrôtové spárovanie s Flare RT pre zapnutie predného aj zadného svetla jedným tlačidlom.

Merač paliva Dvojitý merač paliva jasne ukazuje dostupnú výdrž batérie a výdrž batérie spárovaného svetla.

Nabíjanie pomocou USB-C Nabíjací port USB-C, ktorý podporuje nabíjanie pre nabíjanie telefónu alebo cyklistického počítača na cestách.

Pripravený na počasie Odolný dizajn zabraňuje prenikaniu vody, takže sa môžete bez obáv sústrediť na to, kam potrebujete ísť, bez ohľadu na počasie.

Kindbeam Kindbeam pomáha udržať svetlo na ceste a mimo očí protiidúcich jazdcov

Blikanie, zaostrenie Nie všetky svetlá sú Jednoduchý držiak Blende pre bezproblémovú jazdu Špecifický držiak Blendr ponúka čistú montáž na predstavce kompatibilné s Blendr, vyberte si držiak na spodnú lištu pre správnu orientáciu svetla pri používaní počítača vyššie.

Kompatibilita Nie všetky súčasti systému Blendr sú si rovné.Kliknutím na tlačidlo Ďalšie informácie si môžete pozrieť našu tabuľku kompatibility, aby ste mali istotu, že dostanete správne diely pre svoj bicykel.


Rok modelu:
2024
5252795
ean13
601842704714
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16