Trek Commuter Comp R Front Bike Light

79,99 €
S DPH
Veľkosť : One size
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Jasné predné svetlo s lúčom Kindbeam, navrhnuté tak, aby udržiavalo svetlo na ceste pred vami a mimo očí protiidúcich jazdcov. - Model Commuter Kindbeam udržiava svetlo na zemi pred vami a mimo očí protiidúcich jazdcov - Farebne a teplotne vyvážený lúč s čistým odrezaním pre istú jazdu v noci - Špecifické zaostrenie DRL, blikanie a škála vzorov blikania ponúkajú dokonalú viditeľnosť počas dňa - Dlhotrvajúci jas prekračuje priemyselné štandardy FL1 a prekonáva konkurenciu - Doba prevádzky: vysoký 450 LM — 1.5 hod, nízky 200 LM — 6 hod, denné blikanie 300 LM — 12 hod - Kompatibilný so systémom Blendr pre integrovanú montáž na kompatibilné predstavce Blendr, prilby a držiaky prilieb - Držiak Quick Connect+ ponúka bezpečnú inštaláciu s flexibilným držiakom, ktorý je kompatibilný so všetkými rúrkami 22,2 až 35 mm - Zahŕňa svetlo Ion Comp R, nastaviteľný držiak Quick Connect+ a nabíjací kábel micro USB Pripravený na počasie Odolný dizajn zabraňuje prenikaniu vody, takže sa môžete bez obáv sústrediť na to, kam potrebujete ísť, bez ohľadu na počasie.

Kindbeam Kindbeam pomáha udržať svetlo na ceste a mimo očí protiidúcich jazdcov

Blikanie, zaostrenie, dosah Nie všetky svetlá sú vytvorené rovnako. Skutočné denné svetlo je navrhnuté so špecifickým zaostrením, blikaním a dosahom, ktoré je možné vidieť z primeranej vzdialenosti počas dňa. Bez týchto troch vecí máte iba svetlo.

Jednoduchý držiak Blende pre bezproblémovú jazdu Špecifický držiak Blendr ponúka čistú montáž na predstavce kompatibilné s Blendr, vyberte si držiak na spodnú lištu pre správnu orientáciu svetla pri používaní počítača vyššie.

Kompatibilita Nie všetky súčasti systému Blendr sú si rovné.Kliknutím na tlačidlo Ďalšie informácie si môžete pozrieť našu tabuľku kompatibility, aby ste mali istotu, že dostanete správne diely pre svoj bicykel.


Rok modelu:
2024
5252793
ean13
601842703274
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16