Rámová súprava Émonda SLR Disc RAGE RED/TREK BLACK

4 299,00 €
S DPH
Veľkosť : 47
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Rámová sada Émonda SLR je ultraľahký, aerodynamický karbónový cestný rám, ktorý je navrhnutý a vyrobený tak, aby stúpania prekonával veľkou rýchlosťou.Naša najpokročilejšia úprava OCLV Carbon série 800 poskytuje úžasnú kvalitu jazdy a ultraľahký aerodynamický výkon pre väčšiu voľnosť na akomkoľvek stupni. Chcete viac ako len ultraľahký cestný rám – chcete neuveriteľnú ovládateľnosť a rovnováhu, rýchlejší aerodynamický výkon a chcete mať možnosť špecifikovať svoju vysnívanú konštrukciu pomocou vašich vysnívaných dielov. Náš ultraľahký a aerodynamický rám OCLV Carbon série 800, ktorý váži menej ako 700 gramov.Skonštruovaný pre stredové zloženie T47 a kotúčové brzdy s montážou typu flat-mount. Émonda SLR je šialene ľahký, rýchly a dokonale vyvážený – to všetko z neho robí ideálny východiskový bod pre vašu vysnívanú ľahkú zostavu. - Tento mimoriadne rýchly bicykel na stúpanie do kopcov je aerodynamický, váži menej ako 700 g a jazdí ako sen - OCLV Carbon série 800 je veľmi ľahký a dôkladne prepracovaný vytvorený pre špičkový výkon - Vďaka aerodynamickému tvarovaniu trubiek je tento model Émonda pripravený na rýchlu jazdu po rovine aj v stúpaní - Upravte si ho presne podľa svojich predstáv v rámci programu Project One Úplne nový aerodynamický dizajn Rýchlejšie pri výjazdoch, rýchlejšie na rovinách Dizajn aerodynamických rúrok na úplne novom modeli Émonda vám poskytujú výhodu, či už idete kdekoľvek. Model Émonda SLR je naviac vybavený elegantnou tyčou a predstavcom Aeolus RSL pre aerodynamický výkon u špičkových modelov.

Najľahší karbón vôbec Výroba aerodynamických tvarov vyžaduje viac materiálu, ale odmietli sme robiť kompromisy ohľadom hmotnosti - preto sme pre model Émonda SLR vyvinuli úplne nový OCLV Carbon 800 Series.

Úžasné bicykle pre každého Každý jazdec - bez ohľadu na pohlavie, typ tela, štýl jazdy alebo schopnosti - si zaslúži skvelé kolo. Úplne nový model Émonda je vybavený komponentmi špecifickými pre veľkosť, ktoré skvele padnú pretekárskym jazdcom všetkých pohlavia.
Rok modelu:
2022
Hmotnostný limit:
125 kg
1041694
ean13
601842349687
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16