Rám Domane SL Gen 4 GRAVEL

3 199,00 €
S DPH
Veľkosť : 44
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 4 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Ľahký rám Domane SL je určený na najdlhšie jazdy a do najnáročnejších podmienok. Rám Domane SL je vyrobený z karbónu OCLV radu 500, je vybavený zadným systémom IsoSpeed tlmiacim nerovnosti cesty a je dôkladne skonštruovaný tak, aby ste dlhšie vydržali v sedle pri plnom nasadení. Tento karbónový cestný rám umožňuje použitie kotúčových bŕzd s uchytením Flat Mount, má vnútorný úložný priestor a jeho súčasťou je hlavové zloženie a karbónová vidlica Domane SL. Má dostatočný priestor na plášte, takže môžete použiť plášte so šírkou až 38c, ktoré dokonale absorbujú nár Ste výkonnostný cyklista, ktorý počas dlhých dní v sedle túži po komforte, ale nechce kvôli tomu obetovať rýchlosť. Chcete slobodu, aby ste si mohli vyprázdniť myseľ, a zároveň si chcete postaviť ideálny vytrvalostný cestný bicykel, ktorá bude maximálne rýchly, komfortný a všestranný. Potrebujete platformu, ktorá je oceňovaná pre špičkový výkon a vyznačuje sa zadným systémom IsoSpeed tlmiacim nerovnosti na ceste. Ľahký rám z karbónu OCLV radu 500 s vnútorným odkladacím priestorom a vnútorným vedením káblov, stabilná geometria vytrvalostných bicyklov, úchyty na blatníky a zadný systém IsoSpeed tlmiaci nerovnosti cesty. Jeho konštrukcia umožňuje použitie kotúčových bŕzd s uchytením Flat Mount a zahŕňa hlavové zloženie a celokarbónovú vidlicu Domane. Úchyty na hornej rámovej rúrke umožňujú upevniť tašky na dlhšie jazdy bez toho, aby ste museli používať objemné popruhy a šnúry. Rám Domane SL Disc je ideálny základ bicykla na dlhé jazdy a preteky. Je rýchly a stabilný. Predný a zadný tlmiaci systém IsoSpeed absorbuje nerovnosti cesty, aby ste dlhšie vydržali v sedle pri plnom nasadení. - Rám Domane SL Gen 4 s aerodynamickým tvarovaním rúrok Kammtail a zadným systémom IsoSpeed je zárukou maximálneho komfortu, mimoriadnej rýchlosti a ničím nerušenej plynulej jazdy - Tento mimoriadne všestranný bicykel je ideálny na celodenné dobrodružstvá na cestách, tímové jazdy aj preteky - Na tlmenie únavných nerovností na ceste je vybavený systémom IsoSpeed a má dostatočný priestor na plášte široké až 38 mm, vďaka čomu si užijete plynulejšiu a komfortnejšiu jazdu - Do praktického úložného priestoru v ráme si môžete odložiť náradie a výbavu. Úchyty na hornej rúrke umožňujú upevniť tašku s vecami potrebnými počas celodennej jazdy. - Súčasťou tejto súpravy je aj ložisko vrchného uzáveru kompatibilné s predstavcami Trek RCS. Máte už doma predstavec, ktorého sa nechcete vzdať? Žiadny problém – tradičné ložisko vrchného uzáveru sa predáva osobitne. - Sedlovka (k dispozícii v dvoch dĺžkach/dvoch odsadeniach) sa predáva osobitne Výhoda plynulejšej jazdy Novo vylepšený IsoSpeed absorbuje únavné nerovnosti a šetrí váhu, aby ste mohli dlhšie a silnejšie jazdiť. Rýchlosť vedúca na stupienky víťazov Nový karbónový Domane, ktorý pretekal k víťazstvu na Paríž-Roubaix a ich neslávne známych dlažobných kockách je rýchlejší než kedykoľvek predtým vďaka novým aerodynamickým vylepšeniam a ultraľahkému dizajnu.

Ľahší ako kedykoľvek predtým Ľahký a pevný bicykel série OCLV Carbon 500 a nový dizajn šetriaci gramy z neho robia najľahší disk Domane SL aký kedy existoval. Dostatok priestoru na širšie plášte Dodáva sa s rýchlo valivými 32 mm plášťami, ale ponúka priestor až pre 38 mm plášte, takže môžete s istotou jazdiť na každom povrchu od hladkej dlažby až po ľahký štrk.

Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor na spodnej trubke a držiaky na hornej trubku uľahčujú prenášanie všetkého, čo potrebujete na celodenné jazdy.

Prepracovaná integrácia Domane je integrovanejší ako kedykoľvek predtým, so skrytými káblami a skrytou skrutkou stĺpika sedla.
Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
125 kg
5280442
ean13
601842805886
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16