Castelli 20091 PR SPEED

299,95 €
S DPH
Triatlonová pánska kombinéza
Veľkosť : S
farba : 051 ohnivá červená
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



POUŽITIE – TRI DISCIPLÍNA

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU

Najrýchlejšia pretekárska kombinéza na dlhé vzdialenosti, akú kedy Castelli vyrobilo. Textúra na rukávoch šetrí minúty na bicykli, zatiaľ čo celkovo vyniká rýchlosťou aj pohodlím. Držiteľ rekordu pre najrýchlejšiu jazdu na bicykli na pretekoch Kona, jazdec Cam Wurf, 2019.

Pretekárska kombinéza na dlhé vzdialenosti, poskytuje skutočné aero výhody na bicykli a zároveň pohodlie a chladenie počas behu.
50-denierová látka na hornej časti tela je najtenšia a najhladšia tkanina pre nízku hmotnosť a maximálnu aerodynamiku
Aktívne chladenie počas behu, s riadeným odparovaním potu priamo pri pokožke.
Silikónové rebrá na rukávoch vytvárajú riadenú turbulenciu, pre zníženie odporu vzduchu na jednej z najviac exponovaných častí tela.
Dĺžka rukávov a nohavíc až po lakte a kolená, pre maximum aerodynamiky.
Pevnejšia spodná časť, drží všetko na svojom mieste počas behu.
2 zadné vrecká pre dostatok priestoru pre výživu.
Výstelka KISS Tri.
Farby: 383 – limeta/čierna, 051 – ohnivá červená
Veľkosti: S – 3XL
Hmotnosť: 251 g (L)

Materiálové zloženie:

Hlavný materiál 75%Polyester 25%Elastan
Nohavice 82%Polyester 18%Elastan
Zadné vrecko 85%Polyester 15%Elastan

UROBTE SI NOVÝ OSOBNÝ REKORD
Pri jej pretekárskej premiére na IronManovi Kona 2019 v nej Cam Wurf  zajazdil historicky najrýchlejší čas na cyklistickej časti. Využíva všetko, čo vieme, aby Váš ďalší štart na dlhej vzdialenosti bol ten najrýchlejší. 
V roku 2016 sme začali s výskumom aerodynamiky na Nórskej technickej univerzite v Trondheime. Okrem toho, že majú niekoľko vynikajúcich profesorov a doktorantov, ktorí prichádzajú s nápadmi a robia základný výskum, majú niekoľko aerodynamických tunelov, možnosti rýchleho prototypovania, analýzu CFD a skutočnú túžbu robiť veci rýchlejšími. Prvým veľkým úspechom vo výskume bola kombinéza na časovku pre tím Sky. Za jej pomoci sa umiestnili štyria jazdci v prvej osmičke na úvodnej časovke Tour de France. Potom ju UCI vyhlásila na nelegálnu.
Toto oblečenie teda nie je legálne podľa UCI (takže v nej nemôžete závodiť na pretekoch pod hlavičkou UCI). Je rýchlejšia ako všetky kombinézy profi cyklistov a je ilegálna kvôli silikónovým rebrám v oblasti ramien a rúk. Základná textília na tele je neuveriteľne ľahká má  50 denierov - vo svete športových textílií je už 40 denierov považovaných za ultra ľahkú textíliu. Nohavice a rukávy sú dlhšie pre zvýšenie aerodynamiky, zatiaľ čo ľahké látky sú skvelé na zvládnutie tepla, pretože sú dosť tenké, aby sa zbytočne nenasiakli vlhkosťou a zároveň 8% obsah Lycra® udrží trochu vlhkosti pri pokožke na rýchle ochladenie. Šialená elasticita materiálu nám umožňuje vyrábať niečo, čo sa skutočne správa ako druhá koža na bicykli, ale nijakým spôsobom vás neobmedzuje pri plávaní alebo behu. Náša vložka KISS Tri ponúka dostatočné polstrovanie pre jazdu na bicykli, ale nie je zbytočne veľká, aby vás pri behu obťažovala.
Ponúka vám reálnu úsporu času počas jazdy na bicykli a zároveň poskytuje chladenie a pohodlie pri behu. Avšak bola vyrobená s predpokladom, že sa bude nosiť pod plavecký odev alebo neoprénový oblek na plávanie. Je optimalizovaná pre vysoké rýchlosti – špičkových alebo profesionálnych športovcov alebo kohokoľvek, kto si chce na bicykli urobiť nové PR.
20091051.S
ean13
8050949079478
MPN
skprofibike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16