Rámová sada Fuel EX C. SATIN BLACK OLIVE

3 899,00 €
S DPH
Veľkosť : M
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Fuel FX C je ideálnym základom vysnívaného trailového bicykla s celokarbonovým rámom OCLV pre horské bicykle. Má 130mm zadný zdvih a tlmič Fox Factory RE:aktiv Thru Shaft. Osaďte si ho ľahkými a rýchlymi dielmi alebo si z neho spravte odolný stroj pre drsnejší terén. Je to na vás. Púšťate sa do stavby vlastného ideálneho horského bicykla. Viete ako chcete jazdiť a aké diely k tomu budete potrebovať. Chcete náš najlepší univerzálny trailový rám. Viete totiž, že základom skvelého bicykla je špičkový rám. Celokarbonový rám OCLV pre horské bicykle s vnútorným úložným priestorom, 130mm zdvih a nastaviteľná geometria Mino Link, tlmič FOX Factory Float s výkonným odpružením RE:aktiv značky Trek, predstavec Bontrager Line Pro a hlavové zloženie Knock Block proti poškodeniu rámu pretočením riadidiel a korunkami vidlíc. K použitiu so stredovým zložením PF92 a 140 mm vidlicou. Celokarbonový rám OCLV pre horské bicykle a odpruženie FOX vám poskytnú výhodu, ostatné trailové bicykle sa mu nevyrovnajú. Je to najlepšia voľba pre jazdcov čo chcú iba jeden všestranný a vysokovýkonný bicykel ktorý pokorí každý trail. - Celokarbonový rám OCLV pre horské bicykle je ľahký pre stúpania a odolný pre náročné zjazdy. - Technológia RE:aktiv spolu s Thru Shaft funguje rýchlejšie ako bežný tlmič, takže lepšie sleduje terén a vy máte všetko pod kontrolou. - Tento bicykel je ideálny stroj na rezanie singletrackov, skoky a posúvanie vašich možností na etapových a maratónskych závodoch. - Elegantný priestor v ráme poskytuje všestranné úložisko na náradie a vybavenie - Rozšírili sme sortiment ponúkaných veľkostí od XS do XL aby si mohol vybrať každý. Bude mať môj bicykel zaoblenú hornú trubku? Menšie rámy (veľkosť XS a S) majú hornú rámovú trubku, ktorá sa smerom k sedlovej trubke znižuje.Vďaka tejto konštrukcii je výška rámu nižšia, čo vyhovuje nižším jazdcom, pretože im to umožňuje ľahšie nasadnúť na bicykel.Väčšie rámy (M a vyššie) majú rovnú hornú trubku, pretože vyšší jazdci s dlhšími nohami zvyčajne nemajú problémy so výškou rámu. Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor v ráme umožňuje ľahko sa zbaviť batožiny a stále mať pri sebe to najdôležitejšie na cestu.

Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

RE: technológia aktiv so systémom Thru Shaft RE: technológia aktiv so systémom Thru Shaft vám poskytne bezkonkurenčnú priľnavosť a kontrolu s tlmením, ktoré reaguje na terén rýchlejšie, ako čokoľvek iné.

Straight Shot s Knock Block Konštrukcia rámu Trek Straight Shot optimalizuje pomer tuhosti a hmotnosti pre citlivejšiu jazdu.Budete môcť viac pritlačiť a lepšie držať líniu, keď začne byť terén drsnejší.


Rok modelu:
2022
Hmotnostný limit:
136 kg
5263294
ean13
601842626924
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16