Sedlovka Kind Shock LEV Circuit 150mm, 30.9mm

669,90 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 2 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Kind Shock hrdo predstavuje bezdrôtovú sedlovku LEV Circuit, skutočnú zmenu hry, ktorá nanovo definuje umenie horskej cyklistiky.

LEV Circuit je viac než len sedlovka; je to vyhlásenie o inovácii, výkone a záväzku k dokonalosti. Postavená s osvedčenými vnútornými prvkami z populárnej série LEV od Kind Shock, ponúka plne bezdrôtové ovládanie.

Odstrihnite kábel Rozlúčte sa s neporiadkom káblov a trápením s vnútorným vedením. S LEV Circuit sme prepracovali tradičnú teleskopickú sedlovku, čím sme úplne eliminovali potrebu káblov. To nielen zefektívni design vášho bicykla, ale tiež minimalizuje údržbu, čo vám umožní sústrediť sa na to, na čom skutočne záleží – na vašu jazdu.
Wireless Mastery LEV Circuit ponúka bezproblémové, plne bezdrôtové ovládanie. Vďaka Bluetooth konektivite je komunikácia medzi diaľkovým ovládačom a teleskopickou sedlovkou rýchla a presná, takže jediným dotykom získate presnú výšku sedadla, akú si želáte.
Power Your Adventure LEV Circuit je vybavená vyberateľnou a nabíjateľnou 450mAh batériou zaisťuje, že ste vždy pripravení vyraziť na cestu. Diaľkové ovládanie je napájané ľahko dostupnou batériou CR2032, takže vás nikdy nezaskočí.
Pripravené na dobytie každého terénu Keď ste v divočine, potrebujete vybavenie, ktoré dokáže držať krok. LEV Circuit sa môže pochváliť ochranou IP67, vďaka čomu je prachotesná a odolná voči vode. Bez ohľadu na podmienky bude vaša sedlovka fungovať bezchybne.
Precíznosť v jadre Prispôsobte svoju jazdu k dokonalosti pomocou funkcie nastaviteľného tlaku vzduchu, ktorá je ľahko dostupná na spodnej časti stĺpika. LEV Circuit sa prispôsobí vašim jedinečným preferenciám a štýlu jazdy, čím zaistí maximálne pohodlie a kontrolu.
Všestranná kompatibilita sediel Chápeme, že jazdci majú rôzne preferencie, pokiaľ ide o sedlá. To je dôvod, prečo je dizajn sedlovej svorky LEV Circuit kompatibilný so 7 mm okrúhlymi a 7 × 9 oválnymi karbónovými vzperami, čo vám dáva slobodu vybrať si perfektné sedlo pre vaše dobrodružstvo.
Všetko, čo potrebujete Keď si vyberiete LEV Circuit, vyberáte si kompletný balík. Produkt obsahuje bezdrôtové diaľkové ovládanie, batériu a nabíjačku, vďaka čomu máte všetko, čo potrebujete, aby ste sa mohli ihneď vydať na cestu.

Vlastnosti
Bezdrôtové ovládanie
Žiadne káble ani konektory
Rýchly prenos signálu vďaka Bluetooth prepojeniu medzi diaľkovým ovládačom a sedlovkou
Odnímateľná a nabíjateľná batéria
Diaľkové ovládanie napájané batériou CR2032
Krytie IP67 (odolné voči prachu a vode)
Nový vnútorný dizajn s hydraulickým ventilom v hornej časti stĺpika
Nastaviteľný tlak vzduchu prístupný na základni stĺpika
Design sedlovej svorky je kompatibilný so 7 mm okrúhlymi a 7x9 oválnymi karbónovými vzperami
• Vrátane diaľkového ovládača, batérie a nabíjačky
• Hmotnosť 627g

Kind Shock
560785

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16