Sedlo ACID Venec CERA Lady

49,95 €
S DPH
Variant : veľkosť M/L
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Predstavujeme sedlo ACID VENEC CERA Lady– sedlo pre horský bicykel precízne vyrobené podľa ženskej anatómie, prispôsobené na zdolávanie strmých stúpaní a náročných zjazdov s istotou.
Sedlo CERA, navrhnuté s ohľadom na pohodlie a ergonómiu, je výsledkom špecifického výskumu a analýzy, ktorá zaisťuje optimálny zážitok z jazdy pre cyklistky.
ACID VENEC CERA s dvojitou penovou výplňou ponúka dokonalú rovnováhu podpory a pohodlia. Špeciálne tvarovaná podporná pena poskytuje stabilitu vašej panve počas šliapania, zatiaľ čo mäkšia vonkajšia pena zaisťuje vynikajúce pohodlie počas vašej jazdy. Na zvýšenie pohodlia pre ženy je ergonomický kanálik s centrálnym výrezom optimalizovaný tak, aby znižoval tlak na mäkké tkanivo, čím zaisťuje hladkú a pohodlnú jazdu.
Technológia tlmenia nárazov medzi vzperami a sedadlom navyše pohlcuje nárazy a vibrácie z jazdy na nerovnom povrchu, čím poskytuje väčšie pohodlie a kontrolu. Deep-Shell dizajn pod sedacími kosťami zlepšuje rozloženie tlaku a podporuje prirodzený pohyb panvy pri šliapaní, čím zvyšuje celkový komfort a výkon na traili.
Vďaka integrovanému SILink je pripojenie kompatibilného príslušenstva rýchle a praktické, čo vám umožní prispôsobiť si nastavenie pre každé dobrodružstvo na horskom bicykli.
Sedlo ACID VENEC, optimalizované pre pozíciu Bent Forward (B), ponúka dokonalú kombináciu pohodlia a funkčnosti, vďaka čomu je dokonalou voľbou pre horské cyklistky, ktoré hľadajú špičkový výkon na každej trati.

vlastnosti NF Ergonomics Dámsky ergoreliéfny kanálik s výrezom; Zníženie tlaku pomocou technológie Deep-Shell; Dvojité penové polstrovanie; Vysoko kvalitný PU povrch; Integrovaný držiak sedlového adaptéra (SILink); Optimalizované pre polohu Bent Forward (Vyhľadávač sedla B2)
veľkosť S/M (247x150mm); M/L (247x160mm)
materiál PU kryt; PU pena; PU pena; Nylon vystužený sklenenými vláknami; CrMo
hmotnosť 338g (S/M); 352 g (M/L)
max. nosnosť 125kg
ACID
94844-M-L
MPN
slovkolex

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16