Sedlo ACID Venec

49,95 €
S DPH
Variant : veľkosť M/L
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 2 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Predstavujeme sedlo ACID VENEC – určené pre nadšených cyklistov, ktorí zdolávajú strmé stúpania a náročné zjazdy s obratnosťou.
Toto sedlo, navrhnuté tak, aby optimalizovalo váš zážitok z jazdy, kombinuje inovatívny dizajn s bezkonkurenčným komfortom pre vaše horské dobrodružstvá. ACID VENEC s dvojitou penovou výplňou ponúka dokonalú rovnováhu podpory a pohodlia. Špeciálne tvarovaná podporná pena poskytuje stabilitu vašej panve počas šliapania, zatiaľ čo mäkšia vonkajšia pena zaisťuje vynikajúce pohodlie kilometer za kilometrom.
Ergo-reliéfny kanálik s centrálnym výrezom, navrhnutý na zvýšenie vášho pohodlia, zmierňuje tlak na mäkké perineálne tkanivo a zaisťuje hladkú a príjemnú jazdu. Medzitým technológia tlmenia nárazov medzi koľajnicou a sedadlom absorbuje nárazy a vibrácie z jazdy na štrku a nerovnom povrchu, čím poskytuje väčšie pohodlie a kontrolu.
Dizajn Deep-Shell pod sedacími kosťami zlepšuje rozloženie tlaku a podporuje prirodzený pohyb panvy pri šliapaní, čím zvyšuje vaše celkové pohodlie a výkon na traili.
Vďaka integrovanému SILink je pripojenie kompatibilného príslušenstva rýchle a praktické, čo vám umožní prispôsobiť si nastavenie pre každé dobrodružstvo na bicykli.
Sedlo ACID VENEC, optimalizované pre pozíciu Bent Forward (B), ponúka perfektnú kombináciu pohodlia a funkčnosti, vďaka čomu je dokonalou voľbou pre horských cyklistov, ktorí hľadajú špičkový výkon na každej trati.

vlastnosti NF Ergonomics Pánsky ergoreliéfny kanál s výrezom; Zníženie tlaku pomocou technológie Deep-Shell; Dvojité penové polstrovanie;  Vysoko kvalitný PU povrch; Integrovaný držiak sedlového adaptéra (SILink); Optimalizované pre polohu Bent Forward (Vyhľadávač sedla B2)
materiál PU kryt; PU pena; PU pena; Nylon vystužený sklenenými vláknami; CrMo
veľkosť S/M (247x140mm); M/L (247x150mm)
hmotnosť 319g (S/M); 335 g (M/L)
max. nosnosť 125kg
ACID
94843-M-L
MPN
slovkolex

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16