Prilba na cestný bicykel Trek Ballista Mips

299,99 €
S DPH
Veľkosť : S
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Aerodynamická prilba na cestný bicykel, ktorá je nesporne rýchla, ale zároveň prekvapivo ľahká, dobre odvetraná a pohodlná. - Najrýchlejšia a najaerodynamickejšia prilba značky Trek ušetrí veľké množstvo wattov a ušetrí rozhodujúce sekundy - Vďaka vynikajúcemu ventilačnému systému je táto aerodynamická prilba prekvapivo dobre odvetraná a pohodlná - Systém Mips Air je ľahký, dobre odvetraný a navrhnutý na zvýšenie pohodlia aj ochrany - Systém nastavenia s jedným lankom BOA® sa dá plne prispôsobiť z každej strany - Pogumovaná priehradka na slnečné okuliare poskytuje bezpečné a ľahko použiteľné úložisko - Skosený predný okraj zlepšuje výhľad počas jazdy pri rôznom držaní riadidiel - Záruka Crash Replacement Guarantee znamená, že vám poskytneme bezplatne náhradnú prilbu, ak sa prilba poškodila pri nehode počas prvého roku vla - 30-dňová bezpodmienečná záruka vám umožňuje prilbu vrátiť, ak vám nevyhovuje z akéhokoľvek dôvodu Naša najaerodynamickejšia prilba Ballista je najaerodynamickejšia cyklistická prilba v sortimente spoločnosti Trek. Jej aerodynamická účinnosť ušetrí jazdcom 10,1 wattu výkonu (v porovnaní s prilbou Velocis v štandardnom hodinovom teste), čo pri záverečnom šprinte predstavuje výhodu viac ako jednej dĺžky bicykla.

Neuveriteľne ľahká Prilba Ballista je mimoriadne ľahká. S hmotnosťou 275 gramov a minimalistickým nízkoprofilovým dizajnom je to naša najaerodynamickejšia a zároveň najľahšia cyklistická prilba.

Chladné je rýchle Poznatky z analýzy výpočtovej dynamiky tekutín nám umožnili optimalizovať konštrukciu vetracích otvorov a kanálikov pre efektívnejšie prúdenie vzduchu a lepšie vetranie prilby.

Ochranný systém Mips Air Nižšia hmotnosť, jednoduchá integrácia, vylepšené odvádzanie potu a technológia systému Mips na minimalizovanie rotačných síl sú zárukou lepších výsledkov a lepšieho zážitku z jazdy na bicykli.

Výborne sedí Aby vám cyklistická prilba Ballista sedela ako uliata, je vybavená systémom BOA® s jedným popruhom, 360 prispôsobením, s dvoma polohami nastavenia výšky popruhu a tromi polohami nastavenia ochrannej konštrukcie – vďaka tomu si ju môžete maximálne prispôsobiť.

Bezpečný úložný priestor Pogumované bočné vetracie otvory prilby Ballista uľahčujú odkladanie slnečných okuliarov, keď ich práve nemáte nasadené. Výborný rozhľad Cyklistická prilba B 5 hviezdičiek za bezpečnosť od inštitútu Virginia Tech Prilba Ballista získala od externého testovacieho inštitútu Virginia Tech hodnotenie 5 hviezdičiek v oblasti bezpečnosti, čo je objektívne, široko uznávané hodnotenie úrovne ochrany, ktorú prilba poskytuje cyklistovi. - Materialtyp: Podložky na odvádzanie vlhkosti Polykarbonát
Rok modelu:
2024
5279738
ean13
768682601563
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16