• -24,00 €
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips
    Cyklistická prilba Trek Solstice Mips

Cyklistická prilba Trek Solstice Mips

79,99 €
55,99 € Zľava 24,00 €
S DPH
Veľkosť : S/M
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Posledné kusy v sklade

Dostupnosť:
Na predajni: 3 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Komfortná, všestranná prilba s čistým estetickým vzhľadom a dodatočnou ochranou, ktorú zabezpečuje ochranný systém Mips. - Ochranný systém Mips - Rafinovaný štýl s odnímateľným priezorom na situácie, keď chcete zísť z cesty na trail - Veľké vetracie otvory a zapustené kanáliky vás budú počas teplých dní príjemne ochladzovať - Systém upínania Trek Headmaster 3 umožňuje jednoduché a bezpečné nastavenie jednou rukou - Fixné deliče popruhov sú bezpečné, ľahko sa nastavujú a vždy dobre priliehajú - Mäkké, komfortné výstelky odvádzajú vlhkosť a po celodennej zábave na bicykli sa dajú ľahko vyprať - Vzťahuje sa na ňu naša záruka Crash Replacement Guarantee, vďaka ktorej máte počas prvého roku vlastníctva v prípade nehody nárok na bezplatnú v - 30-dňová bezpodmienečná záruka vám umožňuje prilbu vrátiť, ak vám nevyhovuje z akéhokoľvek dôvodu Osvedčená bezpečnostná technológia pre prilby Ochranný systém Mips pomáha zabezpečiť dodatočnú ochranu pri špecifických cyklistických nehodách.

Jednoduchý a elegantný vzhľad Cyklistická prilba Solstice Mips vyzerá dobre úplne vždy – na cestách, na trailoch a vlastne úplne všade. Väčšia všestrannosť Odnímateľný priezor umožňuje lepšie prispôsobenie a poskytuje dodatočnú ochranu.

Väčšia ochrana Rozšírená zadná časť poskytuje dodatočnú ochranu pri jazde do školy, v parku alebo na trailoch. Maximálny prietok vzduchu Veľké vetracie otvory a zapustené kanáliky maximalizujú prietok vzduchu a budú vás počas horúcich dní príjemne ochladzovať. Jednoduché a bezpečné upínanie Systém upínania Trek Headmaster 3 umožňuje jednoduché a bezpečné nastavenie.

Mäkké, pohodlné výst Mäkké, komfortné výs Stáva sa... Vysadnite znovu na bicykel s bezplatnou výmenou za akúkoľvek prilbu, ktorá sa utrpela náraz pri nehode počas prvého roka vlastníctva.Kontaktujte spoločnosť Bontrager alebo miestneho maloobchodného predajcu. - Materialtyp: Podložky na odvádzanie vlhkosti Polykarbonát
Rok modelu:
2024
5269270
3 Položky
ean13
601842687000
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16