Rudy Project okuliare DELTABEAT Matte Black / ImpactX Photochromic 2 Black

159,99 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Posledné kusy v sklade

Dostupnosť:
Na predajni: 1 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Rám DELTABEAT je vyrobený s použitím Rilsan Clear®, vysokokvalitného udržateľného polyméru na biologickej báze 100% obnoviteľného pôvodu, vyvinutý spoločnosťou Arkema, aby zaistil maximálnu trvanlivosť, ľahkosť, flexibilitu a odolnosť proti nárazom.

Rilsan Clear® sa vyrába z oleja z ricínových bôbov pestovaných v oblasti Gudžarát v Indii. Bôby sa drvia a vyrába z nich olej. Ten sa ďalej rafinuje počas niekoľkých krokov, aby sa vyrobila primárna surovina na biologickej báze v polyméri.

Kľúčovými vlastnosťami Rilsan Clear® sú ľahkosť, odolnosť voči chemikáliám a únave, pružnosť a ľahká spracovateľnosť, vďaka ktorým je tento materiál mimoriadne odolný a dokonale vhodný na športové využitie.

Geometria rámu DELTABEAT je navrhnutá tak, aby optimalizovala prispôsobenie sa rôznym tváram, zatiaľ čo nastaviteľný systém ErgoNose X a gumené koncovky na bočniciach s extra priľnavosťou zlepšujú uchytenie okuliarov.

DELTABEAT tiež obsahuje patentované RUDY PROJECT riešenie ventilácie PowerFlow s vetracími otvormi umiestnenými na bočniciach, ráme a šošovkách, aby sa minimalizovalo riziko zahmlievania.

Šošovka DELTABEAT s hlbokým horizontom zaisťuje maximálne pokrytie a ostré videnie vďaka fotochromatickým šošovkám Rudy Project Impactx 2 a viacfarebným šošovkám RP Optics.

DELTABEAT je možné vybaviť dioptrickými šošovkami pomocou voliteľnej optickej vložky s jednoduchým osadením platformy Optical Dock 2.

Nový model DELTABEAT kombinuje charakteristický hranatý design Rudy Project s pokročilou technológiou šošoviek a najvyšší komfort v ráme vyrobenom z Rilsan Clear®, vysoko kvalitného polyamidu vyvinutého spoločnosťou Arkema na báze biologicky rozložiteľných materiálov. DELTABEAT kombinuje optickú ochranu a hlboký tvar, pričom má vynikajúcu geometriu pre stabilitu okuliarov na hlave, nastaviteľný systém ErgoNose, gumené bočnice a patentované riešenia ventilácie PowerFlow pre minimalizáciu zahmlievania.

SP747306-000
1 ks

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16