Vidlica FOX 36 Factory E Optimalized GripX 29\" 160mm 2025

1 559,00 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



All-Mountain špecialista so zdvihom 160mm pre elektrobicykle!
Firma FOX prichádza od modelového roku 2025 s prepracovanými vidlicami Float 36, ktoré prinášajú vylepšenia existujúcich technológií a pripravila špeciálnu verziu vidlice Float 36 určenú pre náročné použitie na elektrobicykloch.

Vidlice FOX 36 E-Optimalized sa vyznačujú vylepšeným vyladením tlmenia a spevnenou konštrukciou, aby spĺňali požiadavky na vnútornú tuhosť a pevnosť, ako aj požiadavky testov EN, ISO a ASTM pre prípady použitia na elektrobicykloch triedy 1 a triedy 3 so zvýšenou hmotnosťou systému. Sú určené pre maximálnu systémovú hmotnosť až 169 kg!

Označenie Factory hovorí za všetko. Najlepšie technológie, ktoré vie FOX ponúknuť sú k dispozícii v modeloch Factory Series vrátane našej ultra odolnej originálnej povrchovej úpravy Kashima Coat, ktorá zabezpečuje maslový chod vidlice.

ŠPECIFIKÁCIA:
Určenie: Trail / All-mountain / Enduro
Zdvih: 160mm
Veľkosť kolies: 29"
Priemer vnútorných nôh: 36mm
Úprava vnútorných nôh: Kashima
Pruženie: EVOL Air Spring
Tlmenie: GripX
Nastavenie: Vysokorýchlostná a nízkorýchlostná kompresia s nízkorýchlostným odskokom
Offset: 44mm
Stĺpik vidlice: tapered 1-1/8" - 1,5"
Oska: KaboltX Boost 15x110mm
Farba:  lesklá čierna
Iné: možnosť montáže originálneho blatníka FOX 36/38

TECHNOLÓGIE:
Tlmenie GRIP X:
Keď nastane čas stúpania, jednoducho otáčajte ovládačom vysokorýchlostnej kompresie v smere hodinových ručičiek, kým nepocítite posledné zreteľné cvaknutie. V tomto okamihu GRIP X súčasne uzavrie vysokorýchlostnú aj nízkorýchlostnú kompresiu, čím vytvorí pevnú platformu pre efektívny prenos sily do pedálov. Pred klesaním vráťte ovládač vysokorýchlostnej kompresie späť na požadované nastavenie a klesajte so všetkou pridanou trakciou a predvídateľnosťou bez kompromisov.
Float: Ľahký systém vzduchového pruženia FLOAT automaticky vyrovnáva pozitívnu a negatívnu vzduchovú komoru pre zvýšenie citlivosti a trakcie bez ohľadu na nastavenie tlaku vzduchu. Jazdci môžu doladiť vlastnosti pozitívnej vzduchovej pružiny pomocou Volume Air vložiek.
Bleeders: Vidlice majú v zadnej časti spodných nôh odvzdušňovacie ventily, pomocou ktorých môžete vyrovnať tlak v nohách vidlice s atmosferickým tlakom. Odlišný tlak vo vidlici znižuje citlivosť pruženia, preto ho jednoduchým stlačením ventila prstom vyrovnáte. Tlak v nohách sa mení hlavne pri vyšších teplotách, napr pri intezívnom používaní v dlhých zjazdoch alebo vo vysokých nadmorských výškach.
Lower Leg Channels: Nové vzduchovo-olejové kanáliky umožňujú prejsť nahromadenému vzduchu v spodných nohách prejsť cez klzné puzdrá. Druhá funkcia kanálikov je umožniť oleju zo spodných nôh, aby dosiahol až na vrchné tesnenia (guferá) a udržiavajú ich čerstvo namazané.
Floating Axle: Nový systém pre osku zamedzuje tomu, aby bola rovnobežnosť nôh vidlice ovplyvňovaná rozličnou šírkou predného náboja. Dokonalá súososť znižuje trenie pri pružení, ktoré je tak efektívnejšie a plynulejšie. Mwchnizmus na pravej nohe vidlice si nastavíte presne pre vašu šírku náboja a pri zaťahovaní osky sa eliminuje stlačenie nôh.
Lower Leg Arch: Mostík medzi spodnými nohami má nový zaoblený tvar, čím sa zväčšila tuhosť vidlice a zároveň vznikol väčší priestor medzi mostíkom a rámom bicykla pri úplnom stlačení vidlice.

FOX
910-21-328

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16