Odpružená sedlovka Kind Shock Cantrell 400mm

169,00 €
S DPH
Variant : 27.2mm
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 2 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Predstavujeme úplne novú odpruženú sedlovku Kind Shock Cantrell, navrhnutú tak, aby poskytovala zážitejší a pohodlnejší zážitok na bicykli.

Rozlúčte sa s otrasmi a privítajte oázu pohodlia, a to všetko vďaka systému odpruženia Parallelogram. Predstavte si hladký prejazd po nerovnom teréne – to je kúzlo Cantrell. Premení každú jazdu na hodvábne hladké dobrodružstvo, ktoré pohltí nárazy a vibrácie ako profesionál. Vďaka jednoduchému nastaviteľnému predpätiu pružiny si ho môžete doladiť tak, aby zodpovedal vašej hmotnosti alebo preferenciám pri jazde.
Ide o vlastný komfortný zážitok šitý práve pre vás.

Prispôsobený zážitok z jazdy: Úpravou tvrdosti pružiny si môžu jazdci prispôsobiť odpruženie sedlovky svojej špecifickej hmotnosti a preferenciám jazdy. Toto prispôsobenie umožňuje jazdcom dosiahnuť optimálne pohodlie a kontrolu bez ohľadu na ich telesnú hmotnosť alebo štýl jazdy.
Prispôsobenie sa podmienkam povrchu: Rôzne podmienky terénu a povrchu vyžadujú rôzne úrovne podpory odpruženia. Použitím 8mm inbusového kľúča na nastavenie tvrdosti pružiny môžu jazdci jednoducho prispôsobiť sedlovku tak, aby vyhovovala terénu, po ktorom jazdia.
Zníženie únavy: Tým, že odpružená sedlovka absorbuje nárazy a vibrácie, pomáha znižovať zaťaženie tela jazdca, najmä dolnej časti chrbta a kĺbov, čo mu umožňuje jazdiť dlhšie bez nadmernej únavy.
Zlepšený komfort: Jednou z hlavných výhod nastaviteľnej odpruženej sedlovky je zvýšený komfort. Schopnosť prispôsobiť tvrdosť pružiny umožňuje jazdcom nájsť optimálnu rovnováhu medzi podporou a odpružením.
Vylepšená kontrola a stabilita: Jemné doladenie odozvy sedlovky, aby zodpovedala ich štýlu jazdy, umožňuje jazdcom udržať si lepšiu kontrolu nad bicyklom, čím sa zvyšuje celková sebadôvera.

• Odpružená sedlovka využívajúca paralelogramový systém odpruženia bez zadrhávania
• pevná a odolná 3D jednodielna kovaná konštrukcia
• Tvrdosť pružiny možno jednoducho nastaviť podľa hmotnosti alebo jazdných preferencií jazdca, aby sa prispôsobil rôznym povrchových podmienkam na zníženie únavy a zlepšenie jazdného komfortu
Zdvih odpruženia: 25 mm
Nosnosť: 130 kg
Homotnosť sedlovky: 586g (27,2x350mm)

Kind Shock
560800
MPN
slovkolex

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 5