Vidlica Marzocchi Super Z GripX 29\" Red 180mm 2025

1 289,00 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Vidlica Marzocchi Super Z bola navrhnutá tak, aby mala všetku pevnosť a odolonosť ako vidlice s dvojitou korunkou a zároveň pohodlie a všestrannosť jednokorunkovej vidlice. So zdvihom až 190 mm môžu jazdci zdolať všetko od najstrmších trailov s padajúcou líniou až po bootery v bike parku, ktoré vás vystrelia do stratosféry. Keď príde čas na pristátie, progresívna, podporná vzduchová pružina a plynulé tlmenie vám umožnia pristáť s absolútnou istotou.

Prémiové tlmenie GRIP X poskytuje neochvejnú trakciu v rýchlosti, pričom jemne pohlcuje drobné nerovnosti aj otrasy v rýchlosti. Vďaka trojsmernému nastaveniu je nastavenie hračkou a keď je čas šliapnuť do pedálov na ďalšie kolo, režim Firm udrží kolísanie na minime.

Model Super Z signalizuje, že spoločnosť Marzocchi narušuje status quo v oblasti jednokorunkových kolies s vysokým zdvihom. Nielenže získate špičkový 38mm podvozok so svetovou triedou tlmenia, ale môžete jazdiť s bombovou odolnosťou, charakteristickým štýlom a bezstarostnou údržbou Marzocchi. Super Z je tu!

ŠPECIFIKÁCIA:
Určenie: Enduro
Zdvih: 180mm
Veľkosť kolies: 29"
Priemer vnútorných nôh: 38mm
Úprava vnútorných nôh: čierna anodizácia 
Tlmenie: GripX
Offset: 44mm
Stĺpik vidlice: tapered 1-1/8" - 1,5"
Oska: QR 15x110mm
Hmotnosť: 2180g
Iné: možnosť montáže blatníka FOX 36/38

TECHNOLÓGIE:
Tlmenie GripX: Keď nastane čas stúpania, jednoducho otáčajte ovládačom vysokorýchlostnej kompresie v smere hodinových ručičiek, kým nepocítite posledné zreteľné cvaknutie. V tomto okamihu GRIP X súčasne uzavrie vysokorýchlostnú aj nízkorýchlostnú kompresiu, čím vytvorí pevnú platformu pre efektívny prenos sily do pedálov. Pred klesaním vráťte ovládač vysokorýchlostnej kompresie späť na požadované nastavenie a klesajte so všetkou pridanou trakciou a predvídateľnosťou bez kompromisov.
Bleeders: Vidlice majú v zadnej časti spodných nôh odvzdušňovacie ventily, pomocou ktorých môžete vyrovnať tlak v nohách vidlice s atmosferickým tlakom. Odlišný tlak vo vidlici znižuje citlivosť pruženia, preto ho jednoduchým stlačením ventila prstom vyrovnáte. Tlak v nohách sa mení hlavne pri vyšších teplotách, napr pri intezívnom používaní v dlhých zjazdoch alebo vo vysokých nadmorských výškach.

Marzocchi
912-01-270

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16