Vidlica FOX 34 SC Factory GripSL Remote 29\" Orange 120mm 2025

1 459,90 €
S DPH
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Označenie Factory hovorí za všetko. Najlepšie technológie, ktoré vie FOX ponúknuť sú k dispozícii v modeloch Factory Series vrátane našej ultra odolnej originálnej povrchovej úpravy Kashima Coat, ktorá zabezpečuje maslový chod vidlice.
Konkurencia je hnacou silou inovácií a keďže organizátori pretekov pripravujú stále ťažšie a technicky náročnejšie trate, čím sa posúvajú hranice ľahkých komponentov. Preto sme vylepšili vidlicu FOX 34 Step-Cast tak, aby uspokojila aktuálne potreby pretekárov.
Firma FOX aktualizovala svoju rodinu 34mm odpružených vidlíc pre sezónu 2025 s hladšími vnútornými časťami, ktoré sú lepše nastaviteľné ako kedykoľvek predtým.

Určenie: Cross Country/Maratón
Zdvih: 120mm
Priemer vnútorných nôh: 34mm
Úprava vnútorných nôh: Kashima Coat
Pruženie: EVOL Air Spring
Tlmenie: GripSL, 3-polohové diaľkové ovládanie (Open-Medium-Firm)
Systém ovládania: Push to Lock (východzia poloha vidlice je otvorená)
Offset: 44mm
Stĺpik vidlice: tapered 1-1/8" - 1,5"
Oska: Kabolt Boost 15x110mm
Farba:  lesklá oranžová

• balenie obsahuje aj páčku diaľkového ovládania FOX Dual Pull a 2ks vymedzovacích vložiek FOX 32 Volume Spacer

TECHNOLÓGIE:
STEP-CAST (SC) - Výrazný tvar vonkajších spodných nôh nie je len kvôli vzhľadu, ale využívajú úzky tvar na zníženie hmotnosti a konštrukcia vytvára dodatočný priestor pre špice a brzdový kotúč. FOX 34 SC sa vyznačuje vnútornými nohami s priemerom 34mm a dostatočným prekrytím púzdra pre kvalitnú jazdu a duté dolné nohy poskytujú ešte väčšiu úspory hmotnosti.
KASHIMA COAT – Revolučná technológia povrchovej úpravy vnútorných nôh pomocou pridávania molybdenového disulfidu do mikropórov elektrickou cestou je použitá exkluzívne na vidliciach a tlmičoch FOX Factory Series. Hnedo-zlatistý povrch nôh znižuje mechanické trenie až o 40% v porovnaní s bežnou tvrdou anodizáciou. Dodáva vidlici maslovo hladký chod a je omnoho odolnejšia voči mechanickému poškodeniu.
VZDUCHOVÉ PRUŽENIE FLOAT (FOX Load Optimum Air Technology) : Ľahký systém vzduchového pruženia FLOAT automaticky vyrovnáva pozitívnu a negatívnu vzduchovú komoru pre zvýšenie citlivosti a trakcie bez ohľadu na nastavenie tlaku vzduchu. Jazdci môžu doladiť vlastnosti pozitívnej vzduchovej pružiny pomocou Volume Air vložiek.
AIR VOLUME SPACERS - Progresivita stlačenia môže byť dodatočne doladená pomocou vymedzovacích vložiek do pozitívnej vzduchovej komory, ktorými si môže každý jazdec doladiť odpruženie podľa vlastných požiadaviek a jazdných preferencií.
EVOL (EXTRA VOLUME) - Zväčšená negatívna vzduchová komora výrazne zlepšuje reakciu vidlice. To zvyšuje pohodlie, pretože odtrhávací moment sa môže znížiť. Lineárnejšia charakteristika pružiny navyše ponúka lepší výkon, najmä v strede zdvihu.

FOX
910-21-298

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16