Cyklistické kraťasy s laclem Trek Circuit

79,99 €
S DPH
Veľkosť : XS
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 24 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo 4,99 €
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa 6,99 €
  • Doručenie na Adresu



Naše najvšestrannejšie, ekologické cyklistické šortky s lepším držaním vďaka trakom, určené pre cyklistov, ktorí chcú celodenné pohodlie. - Vložka Elite inForm – tvarovaná cyklistická vložka s dvojitou hustotou s optimálnou rovnováhou funkčnosti a pohodlia - Ľahká, priedušná tkanina poskytuje vyvážený pomer kompresie a komfortu - Nízkoprofilové popruhy s vysokou elasticitou predlžujú životnosť šortiek - Okraje nohavíc s manžetami ponúkajú pohodlný a krajší strih okolo nôh - Nízkoprofilové silikónové zachytávače na nohách udržia šortky bezpečne na mieste - Ochrana proti UV žiareniu 50+ - Priliehavý strih sa lepšie prispôsobí tvaru tela a zlepší funkčné vlastnosti Vyrobené s láskou k vám aj planéte Textílie hlavných dielov šortiek s trakmi Circuit obsahujú minimálne 75 % recyklovaného materiálu.

Nízkoprofilové, s dlhou životnosťou Vysoko elastické materiály predlžujú životnosť trakov a nízkoprofilový dizajn zabezpečuje bezproblémové prispôsobenie. Lepšie produkty pre lepšiu planétu Zaviazali sme sa znižovať svoju ekologickú stopu a uplatňovať obehové hospodárstvo všade, kde je to možné. Tento a ďalšie výrobky obsahujú recyklovaný materiál a sú vyrobené postupmi šetrnejšími k našej planéte.

- Materialtyp: Pletené - Materialtechnologie: Antimikrobionálne - Fasergehalt: 77 % recyklovaný nylon/23 % recyklovaný elastan
Rok modelu:
2024
1046411
ean13
601842413333
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16