Dámské cyklistické kraťasy s laclem Trek Velocis

99,99 €
S DPH
Veľkosť : XS
farba : čierna
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 12 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Ekologické dámske šortky na traky vyrobené z luxusných kompresných materiálov, ktoré poskytujú pohodlie počas dlhých a náročných jázd. - Vložka Pro inForm – Naša najpriedušnejšia cyklistická vložka, ktorá poskytuje vysokú funkčnosť a prvotriedny komfort - Ľahká, priedušná tkanina poskytuje vyvážený pomer kompresie a komfortu - Nízkoprofilové popruhy s vysokou elasticitou predlžujú životnosť šortiek - Neopracovaný okraj nohavíc pre bezproblémovú kompresiu cez boky a nohy - Prémiové silikónové zachytávače na nohách udržia šortky na mieste počas šliapania do pedálov - Ochrana proti UV žiareniu 50+ - Priliehavý strih sa lepšie prispôsobí tvaru tela a zlepší funkčné vlastnosti Vyrobené s láskou k vám aj planéte Textílie hlavných dielov dámskych šortiek s trakmi Velocis obsahujú minimálne 60 % recyklovaného materiálu.

Lepšie produkty pre lepšiu planétu Zaviazali sme sa znižovať svoju ekologickú stopu a uplatňovať obehové hospodárstvo všade, kde je to možné. Tento a ďalšie výrobky obsahujú recyklovaný materiál a sú vyrobené postupmi šetrnejšími k našej planéte.

- Materialtyp: Pletené - Materialtechnologie: Antimikrobionálne - Fasergehalt: 78 % recyklovaný nylon/22 % recyklovaný elastan
Rok modelu:
2024
1046316
ean13
601842413050
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16