Súprava rámu Procaliber CRYSTAL WHITE/TREK BLACK

1 999,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 4 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Procaliber je karbónový rám horského bicykla vhodný na preteky, je ľahký, rýchly a stavaný na víťazstvo. Má jedinečnú výhodu systému IsoSpeed, oddeľovača v mieste spojenia hornej a sedlovej trubky, ktorý poskytuje väčšiu poddajnosť na nerovných tratiach a umožňuje plynulejšiu a rýchlejšiu jazdu. Pri skupinových jazdách a XC pretekoch vždy vediete skupinu. Hľadáte výkonnostnú výhodu, ktorú prináša ľahký karbónový rám s exkluzívnou technológiou IsoSpeed, ktorá zmierňuje nerovnosti na trati, takže si dlhšie udržíte silu. Ľahký karbónový rám OCLV Mountain Carbon s technológiou IsoSpeed, rozšírenou hlavovou trubkou a vnútorným vedením, ktoré sa veľmi ľahko používa. Súprava rámu Procaliber obsahuje hlavové zloženie Knock Block a je určená pre 100 mm vidlicu, plášte široké až 2,4" a 1x hnacie ústrojenstvo s prevodníkom do 36 zubov. Model je skonštruovaný pre stredové zloženie PF92, kotúčové brzdy a kolesá Boost148. Ľahký karbónový rám horského bicykla skonštruovaný na XC preteky a rýchle skupinové jazdy. Je svižný, rýchly v stúpaniach a citlivý v zákrutách aj mimo nich. Najlepšie zo všetkého je, že poskytuje obrovskú výhodu v rýchlosti a pohodlí vďaka systému IsoSpeed, ktorý zmierňuje nerovnosti na trailoch. - OCLV Mountain Carbon je ľahký ako pretekársky a pevný ako horský bicykel - Vďaka tlmiacemu systému IsoSpeed jazdí hladšie ako ktorýkoľvek iný hardtail bicykel, takže vibrácie a nárazy neunavia vaše telo - Nové vnútorné vedenie sa veľmi ľahko používa vďaka zabudovaným kanálom, ktoré ľahko vedú bowdeny a hadice cez rám - Získate dolnú rámovú trubku Straight Shot pre mimoriadne tuhé a citlivé ovládanie so zachovaním nízkej hmotnosti a hlavové zloženie Knock Block, ktoré chráni pred pretáčaním riadidiel a koruniek vidlice Hladký IsoSpeed Systém IsoSpeed odstraňuje nárazy tela pri drobných nerovnostiach a chvenie na trati, takže si dlhšie zachováte energiu bez toho, aby ste sa vzdali efektivity pedálovania.

OCLV Mountain Carbon Karbónové vlákna spoločnosti Trek určené pre horské bicykle sú odolnejšie vďaka jedinečným materiálom a postupom vrstvenia, pokročilému strojárskemu výskumu spoločnosti Trek a vyšším štandardom testovania.

Dolná trubka Straight Shot Dolná rámová trubka Straight Shot poskytuje mimoriadne tuhý rám bez navýšenia hmotnosti, takže môžete držať líniu v drsnom teréne a stále vyletieť do ďalšieho stúpania.
Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
136 kg
1048084
ean13
601842425213
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16