Rámový set Session C 27,5 VIPER RED

3 199,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Rámový set Session C 27.5 je agilný karbónový horský bicykel DH, ktorý je stvorený na zdolávanie tých najväčších zjazdov. Silné a ľahké OCLV horské karbónové trubky, 190 mm zdvih s tlmičom FOX Factory a najlepšia technológia rámu z neho robia perfektnú platformu pre rýchlosť z kopca. Hľadáte najstrmšie zjazdy, najrýchlejšie línie a najväčšie skoky. Hľadáte rýchlu, svižnú, ľahkú DH jazdu s vysoko kvalitným tlmičom a najlepšou technológiou rámu pre nesmiernu rýchlosť v zjazdoch. Pevný a ľahký horský karbónový rám OCLV, zdvih 190 mm s nastaviteľným tlmičom FOX Factory Float X2 vyladeným spoločnosťou Trek Suspension Lab, ochranou rámu Carbon Armor a nastaviteľným hlavovým zložním FSA Orbit s pevným uhlom a exkluzívnymi trailovými technológiami ako ABP a Mino Link. Vyrobené pre 27,5" kolesá. Tento ľahký a obratný bicykel je skonštruovaný pre rýchlosť a obratnosť na tých najväčších a najdrsnejších zjazdoch. - Session má srdce monster trucku: prejde cez všetko, dodá vám istotu na drsnejšie zjazdy a zachráni vás, keď nevyberiete správnu líniu. - OCLV Mountain Carbon je ľahký a pevný aj na tých najdivokejších zjazdoch - Pretekať alebo sa blázniť? Tento bicykel dokáže oboje - 27,5-kolesové kolesá sú skvelé na preháňanie bicykla po tých najtechnickejších trailoch - Mino Link a misky hlavového zloženia s pevným uhlom vám umožňujú prispôsobiť geometriu presne tak, ako chcete Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

OCLV Mountain Carbon Karbónové vlákna spoločnosti Trek určené pre horské bicykle sú odolnejšie vďaka jedinečným materiálom a postupom vrstvenia, pokročilému strojárskemu výskumu spoločnosti Trek a vyšším štandardom testovania.

Vyzerá to ako majstrovstvá sveta Reece Wilson z tímu Trek Factory Racing si tento rok prerazil cestu k dúhovému dresu na pretekoch Session, pričom podstúpil všetky správne riziká na tenkom ľade a vytesal svoje meno do historických kníh Downhillu naozaj odvážnou jazdou.


Rok modelu:
2023
Hmotnostný limit:
136 kg
554835
ean13
601479718115
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 12