Súprava rámu Remedy 27.5 C MATTE TREK BLACK

4 299,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 3 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Remedy C je odolný celokarbónový rám do čisto horského terénu, ktorý je dostatočne pevný na tie najdrsnejšie trate a dostatočne ľahký na to, aby sa vám ďalšie stúpanie zdalo o niečo kratšie. Tento robustný rám trailového bicykla má 150 mm zdvihu a tlmič FOX DPX2, ktorý udrží krok pri dlhých zjazdoch, pri ktorých chrastia kosti, bez toho, aby poľavil na podpore pri šliapaní. Žijete pre búrlivé línie, prudké stúpania a rýchle zjazdy. Máte temperamentný štýl jazdy a radi sa preháňate na bicykli po úzkych násypoch a cez každú hranu, ktorú nájdete. Nechcete rám, ktorý je len pevný, ale aj ľahký a svižný pri stúpaní. Pevný a ľahký celokarbónový rám OCLV Mountain Carbon s karbónovým pancierom Carbon Armor, nastaviteľná geometria Mino Link, zadný zdvih 150 mm s tlmičom FOX DPX2, ktorý ponúka množstvo možností nastavenia a ladenia, 35 mm predstavec Bontrager Line Pro a integrované hlavové zloženie Knock Block. Vyrobené pre 27,5" kolesá. Naša karbónová súprava rámu Remedy vám poskytne ideálne plátno pre skvelý drvič do čisto horského terénu. Prémiový tlmič je súčasťou výbavy, stačí pridať svoje obľúbené diely a dokončiť dielo, ktoré bude drviť terén. - Ešte žiadny jazdec na Remedy nepovedal, Čakajte na mňa. Tento bicykel má veľký zdvih, ale zároveň je mimoriadne rýchly na rovinách a v stúpaniach - Tlmič FOX DPX2 má výdrž, ktorou prekoná aj vaše najväčšie očakávania – umožní vám naplno si vychutnať dlhé a hrboľaté zjazdy - Mino Link vám umožní rýchlo a jednoducho vykonávať drobné úpravy geometrie, dokonca aj uprostred jazdy - Širšie znamená stabilnejšie: Remedy má voľný priestor na plášte až do 27,5x2,8˝ - Vedenie káblov Control Freak vám umožní používať akékoľvek nastavenie, napríklad pravú prednú brzdu, vnútorne vedený dropper alebo elektronické radenie Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Straight Shot s Knock Block Konštrukcia rámu Trek Straight Shot optimalizuje pomer tuhosti a hmotnosti pre citlivejšiu jazdu.Budete môcť viac pritlačiť a lepšie držať líniu, keď začne byť terén drsnejší.

Bude mať môj bicykel zaoblenú hornú trubku? Menšie rámy (veľkosť S) majú zvažujúcu hornú rámovú trubku.Vďaka tejto konštrukcii je rám nízky, čo vyhovuje nižším jazdcom, pretože im to umožňuje ľahšie nasadnúť na bicykel.Väčšie rámy (M a vyššie) majú rovnú hornú trubku, pretože vyšší jazdci s dlhšími nohami zvyčajne nemajú problémy so výškou rámu. OCLV Mountain Carbon Karbónové vlákna spoločnosti Trek určené pre horské bicykle sú odolnejšie vďaka jedinečným materiálom a postupom vrstvenia, pokročilému strojárskemu výskumu spoločnosti Trek a vyšším štandardom testovania.


Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
136 kg
5261536
ean13
601842629987
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16