Rám Slash C Gen 5 LITHIUM GREY/CARBON RED SMOKE

4 199,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



If youre looking for a jump on a 29er enduro mountain bike thats built for ridiculous speed, you wont do better than Slash C Frameset. Trail-tough OCLV Mountain Carbon tubes, Treks exclusive RE:aktiv with Thru Shaft shock, and a Knock Block 2.0 integrated headset make it the ideal enduro frame for fast rides on gnarly trails. Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor v ráme umožňuje ľahko sa zbaviť batožiny a stále mať pri sebe to najdôležitejšie na cestu.

Tlmič RockShox Super Deluxe Thru Shaft Úplne nový tlmič RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft vám prináša to najlepšie tlmenie odrazov na trhu s vylepšenou vzduchovou pružinou a exkluzívnym tlmičom Thru Shaft, ktorý vám zabezpečí poriadnu priľnavosť, reguláciu odpruženia a oporu, ktorú potrebujete pri celodennej nerovnej jazde z kopca.

Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Kompletná ochrana rámu Vymeniteľné chrániče chránia spodnú časť rámu pred nárazmi od kameňov, úlomkami z trate aj pred držiakmi na shuttloch, takže môžete zabudnúť na obavy z poškodenia a sústrediť sa na ďalšiu jazdu. Knock Block Knock Block vám chráni rám, keď sa niečo pokazí.Zabraňuje tomu, aby sa riadidlá pri náraze úplne otočili, takže sa vám nevytrhnú hadičky a ovládacie prvky nenarazia do hornej trubky.


Rok modelu:
2021
Hmotnostný limit:
0.00 kg
1050065
ean13
601842429891
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16