Rám Slash AL Gen 5 TEAL TO NAUTICAL NAVY FADE

2 799,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Slash AL Frameset is the perfect platform for a fast 29er enduro or trail bike build. With a burly Alpha Aluminum frame, Treks exclusive RE:aktiv shock, and a Knock Block 2.0 integrated headset, you have all the bones for a mountain bike that can handle everything from the biggest all-mountain descents to the most competitive enduro races. Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor v ráme umožňuje ľahko sa zbaviť batožiny a stále mať pri sebe to najdôležitejšie na cestu.

Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Knock Block Knock Block vám chráni rám, keď sa niečo pokazí.Zabraňuje tomu, aby sa riadidlá pri náraze úplne otočili, takže sa vám nevytrhnú hadičky a ovládacie prvky nenarazia do hornej trubky.

Kompletná ochrana rámu Vymeniteľné chrániče chránia spodnú časť rámu pred nárazmi od kameňov, úlomkami z trate aj pred držiakmi na shuttloch, takže môžete zabudnúť na obavy z poškodenia a sústrediť sa na ďalšiu jazdu.
Rok modelu:
2022
Hmotnostný limit:
0.00 kg
1045206
ean13
601842376218
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16