Rám Domane SLR Gen 4 DEEP SMOKE

5 299,00 €
S DPH
Veľkosť : 47
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 1 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Rám Domane SLR Disc je vyrobený z karbónu OCLV radu 800 a má zadný pružiaci systém IsoSpeed, ktorý pomáha tlmiť nerovnosti vozovky. Je určený na montáž kotúčových bŕzd s úchytom Flat Mount a jeho súčasťou je hlavové zloženie, 12 mm priečne osi a celokarbónová vidlica Domane Disc. Vyznačuje sa dostatočne veľkým priestorom na plášte široké až 38 mm, aby ste hravo zvládali drsné cesty aj ľahké štrkové traily. Svoj vysnívaný vytrvalostný cestný bicykel si chcete zostaviť tak, aby bol zárukou rýchlej jazdy a maximálneho komfortu aj počas dlhých výjazdov, a chcete začať s ľahkým rámom Domane z karbónu OCLV zameraným na komfort. Ultraľahký karbónový rám OCLV Carbon série 800 so zadným systémom IsoSpeed, vnútorný úložný priestor, vnútorné vedenie káblov a úchyty na hornej trubke. Rám Domane SLR Disc umožňuje použitie kotúčových bŕzd s úchytom Flat Mount a jeho súčasťou je hlavové zloženie, 12 mm pevné osi a celokarbónová vidlica Domane Disc. Pretekársky cestný bicykel na dlhé jazdy zameraný na komfort, pre ktorý nie je nič nedosiahnuteľné. Nielenže je vyrobený z nášho ultraľahkého OCLV Carbon série 800, ale zároveň má systém IsoSpeed, ktorý zvyšuje pohodlie na nerovných cestách a štrku. - Rám Domane SLR Gen 4 z karbónu OCLV radu 800 so zadným systémom IsoSpeed je mimoriadne ľahký a je zárukou ničím nerušenej komfortnej jazdy na akejkoľvek ceste - Do praktického úložného priestoru v ráme si môžete odložiť náradie a výbavu. Úchyty na hornej rúrke umožňujú upevniť tašku s vecami potrebnými počas celodennej jazdy. - Zadný systém IsoSpeed tlmí únavné nerovnosti na cestách, aby ste sa v sedle bicykla cítili komfortne aj počas dlhých jázd alebo najnáročnejších pretekov - Súčasťou tejto súpravy je aj ložisko vrchného uzáveru kompatibilné s predstavcami Trek RCS. Máte už doma predstavec, ktorého sa nechcete vzdať? Žiadny problém – tradičné ložisko vrchného uzáveru sa predáva osobitne. Výhoda plynulejšej jazdy Novo vylepšený IsoSpeed absorbuje únavné nerovnosti a šetrí váhu, aby ste mohli dlhšie a silnejšie jazdiť. Rýchlosť vedúca na stupienky víťazov Nový karbónový Domane, ktorý pretekal k víťazstvu na Paríž-Roubaix a ich neslávne známych dlažobných kockách je rýchlejší než kedykoľvek predtým vďaka novým aerodynamickým vylepšeniam a ultraľahkému dizajnu.

Ľahší ako kedykoľvek predtým Náš najlepší a najľahší bicykel série OCLV Carbon 800 a nový dizajn šetriaci gramy z tohto robia náš najľahší disk Domane SLR aký kedy existoval. Dostatok priestoru na širšie plášte Dodáva sa s rýchlo valivými 32 mm plášťami, ale ponúka priestor až pre 38 mm plášte, takže môžete s istotou jazdiť na každom povrchu od hladkej dlažby až po ľahký štrk.

Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor na spodnej trubke a držiaky na hornej trubku uľahčujú prenášanie všetkého, čo potrebujete na celodenné jazdy.

Prepracovaná integrácia Domane je integrovanejší ako kedykoľvek predtým, so skrytými káblami a skrytou skrutkou stĺpika sedla.
Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
125 kg
5283442
ean13
601842826645
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16