Domane SLR 6 AXS Gen 4 CRYSTAL WHITE

7 999,00 €
S DPH
Veľkosť : 47
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Domane SLR 6 AXS je ultraľahký karbónový vytrvalostný cestný bicykel s vyberanými komponentmi, ktorý je určený na dlhé jazdy pri vysokom výkone.Dostanete náš karbónový rám najvyššej úrovne rady 800 Series OCLV Carbon so zadným systémom IsoSpeed, bezdrôtovým elektronickým pohonom SRAM Rival pre presné radenie a karbónovými kolesami OCLV Carbon.Okrem toho má ľahko prístupný úložný priestor na odkladanie potrebných vecí a všestrannú svetlú výšku pneumatík 38 mm, aby ste sa mohli vznášať na nerovných cestách aj ľahkom štrku. Hľadáte skutočnú výhodu pohodlného bicykla, ktorý dokáže udržať krok pri skupinových jazdách, jazdiť rýchlo počas dlhých pretekárskych dní a nezľakne sa, keď sa cesta zmení na štrk.Chcete ten najpokročilejší rám cestného bicykla pre vytrvalostné jazdy, s pridanou výhodou bezdrôtového elektronického hnacieho ústrojenstva SRAM Rival AXS pre rýchle a spoľahlivé radenie v akýchkoľvek podmienkach. Ultraľahký prepracovaný karbónový rám a vidlica OCLV Carbon série 800 so zadným systémom IsoSpeed, integrovaným vnútorným úložným priestorom a úchytmi na hornej trubke.Je vybavený bezdrôtovým elektronickým hnacím ústrojenstvom SRAM 2x12 Rival AXS, kľukami s meračom výkonu na monitorovanie výkonnostných ukazovateľov, výkonnými kotúčovými brzdami s plochou montážou, karbónovými kolesami Aeolus Pro 37 a riadidlami Bontrager Pro IsoCore, ktoré znižujú vibrácie z cesty o 20 % oproti štandardným karbónovým riadidlám. Náš karbónový rám Domane najvyššej rady s presným radením, ktoré ponúka iba bezdrôtový systém SRAM Rival AXS.Získate technológie, ktoré prinášajú skutočné vylepšenia v oblasti komfortu jazdy, spoľahlivosti a rýchlosti pri celodenných dobrodružstvách, súťažných skupinových jazdách aj dlhých pretekoch. - Zadná rýchlosť IsoSpeed, integrované vedenie káblov a aerodynamické tvary trubiek Kammtail modelu SLR Gen 4 a náš vysoko výkonný karbón OCLV radu 800 sa spojili pre ultraľahkú, rýchlu a hladkú jazdu. - Bezdrôtové hnacie ústrojenstvo SRAM Rival AXS radí čisto a spoľahlivo, keď sa naň najviac potrebujete spoľahnúť - Systém IsoSpeed, ktorý zmierňuje nerovnosti na ceste, a svetlá výška až pre 38 mm pneumatiky tlmí únavné nárazy ceste a zabezpečuje hladšiu a pohodlnejšiu jazdu - Do praktického úložného priestoru v ráme si môžete odložiť náradie a výbavu. Úchyty na hornej rúrke umožňujú upevniť tašku s vecami potrebnými počas celodennej jazdy. - Zahrnutá kľuka merača výkonu vám umožňuje jednoducho sledovať metriky výkonu Výhoda plynulejšej jazdy Novo vylepšený IsoSpeed absorbuje únavné nerovnosti a šetrí váhu, aby ste mohli dlhšie a silnejšie jazdiť. Rýchlosť vedúca na stupienky víťazov Nový karbónový Domane, ktorý pretekal k víťazstvu na Paríž-Roubaix a ich neslávne známych dlažobných kockách je rýchlejší než kedykoľvek predtým vďaka novým aerodynamickým vylepšeniam a ultraľahkému dizajnu.

Ľahší ako kedykoľvek predtým Náš najlepší a najľahší bicykel série OCLV Carbon 800 a nový dizajn šetriaci gramy z tohto robia náš najľahší disk Domane SLR aký kedy existoval. Dostatok priestoru na širšie plášte Dodáva sa s rýchlo valivými 32 mm plášťami, ale ponúka priestor až pre 38 mm plášte, takže môžete s istotou jazdiť na každom povrchu od hladkej dlažby až po ľahký štrk.

Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor na spodnej trubke a držiaky na hornej trubku uľahčujú prenášanie všetkého, čo potrebujete na celodenné jazdy.

Prepracovaná integrácia Domane je integrovanejší ako kedykoľvek predtým, so skrytými káblami a skrytou skrutkou stĺpika sedla.
Frame: CARBON
Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
125 kg
Veľkosť kolies - predné:
28
Veľkosť kolies - zadné:
28
Typ rámu:
UNI
Materiál rámu:
CARBON
Značka prevodovky:
SRAM
Model prevodovky:
SRAM Rival eTap AXS
Typ prevodovky:
DERAILLEUR
Primárna značka zadnej brzdy:
SRAM
Primárny model zadnej brzdy:
Hydraulická kotoučová verze SRAM Rival SRAM Paceline, zaoblené, centerlock, 160 mm Max veľkosti brzdové
Typ primárnej zadnej brzdy:
SH
Značka prednej brzdy:
SRAM
Model prednej brzdy:
Hydraulická kotoučová verze SRAM Rival SRAM Paceline, zaoblené, centerlock, 160 mm Max veľkosti brzdové
Typ prednej brzdy:
SH
Značka pneumatiky:
UNBRANDED
Značka vidlice:
TREK
Model vidlice:
Domane SLR carbon, tapered carbon steerer, internal brake routing, fender mounts, flat mount disc, carbon dropouts, 12x100mm thru axle
Značka prednej prehadzovačky:
SRAM
Model prednej prehadzovačky:
SRAM Rival eTap AXS, spájkované upevnenie
Značka zadnej prehadzovačky:
SRAM
Model zadnej prehadzovačky:
SRAM Rival eTap AXS
Značka kľukov:
SRAM
Model kľukov:
SRAM Rival AXS s meračom výkonu, 46/33, DUB, dĺžka 165 mm SRAM DUB, závitové T47, vnútorné ložisko
Značka pedálov:
-
Značka prehadzovačky:
SRAM
Model prehadzovačky:
SRAM Rival eTap AXS, 12-rýchlostné // SRAM Rival eTap AXS, 12 prevodov
Značka reťaze:
SRAM
Model reťaze:
SRAM Rival, 12-rýchlostné
Značka kazety:
SRAM
Model kazety:
SRAM XG-1250, 10-36, 12 speed
Značka kmeňa:
TREK
Model kmeňa:
Trek RCS Pro, -7 stupňov, dĺžka 70 mm
Značka riadidla:
BONTRAGER
Model riadidla:
Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 38 cm
Značka sedlovky:
UNBRANDED
Model sedlovky:
Sedlovka Domane carbon, tvarovanie KVF, odstup 20 mm, dĺžka 280 mm
Značka sedla:
BONTRAGER
Model sedla:
Bontrager Verse Short Elite, duté koľajničky z nehrdzavejúcej ocele, šírka 155 mm
Značka kolies:
BONTRAGER
Model kolies:
Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, pripravené na bezdušové pneumatiky, hĺbka ráfika 37 mm, pevná os 100 x 12 mm Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, pripravené na bezdušové pneumatiky Tubeless Ready, hĺbka ráfika 37 mm, 11-rýchlostný voľný náboj Shimano, pevná os 142 x 12 mm
Značka predného svetla:
-
Značka zadného svetla:
-
Značka stojanu:
-
Značka zámku:
-
5281027
ean13
601842806593
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16