Domane SL 6 Gen 4 HEX BLUE

4 499,00 €
S DPH
Veľkosť : 44
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 2 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Domane SL 6 je vytrvalostný cestný bicykel, ktorý sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, výbornou aerodynamikou a premyslenou konštrukciou, ktorá vám pomôže zvládnuť drsné cesty a dlhé kilometre v sedle pohodlne.Má všetky výhody ľahkého karbónového rámu OCLV Carbon série 500 so zadným systémom IsoSpeed, bezdrôtový elektronický pohon Shimano 105 Di2 a kvalitné kolesá.Plne integrovaný kokpit je elegantný a v ľahko dostupnom úložnom priestore si môžete odložiť potrebné veci.K tomu vám veľkorysý priestor na 38 mm plášte umožní zdolať každú cestu, od asfaltu až po nenáročn Každá jazda sa môže začínať na asfaltovej ceste, ale vôbec to neznamená, že tam musí aj končiť.Chcete bicykel, ktorý je zároveň všestranný, pohodlný aj rýchly.Vzhľad je dôležitý, ale rovnako aj presné radenie elektronického pohonu Shimano 105 Di2 a spoľahlivosť hydraulických kotúčových bŕzd.Karbónový rám a zadný systém IsoSpeed zaručia, že každá jazda bude ako splnený sen. Ľahký a prepracovaný karbónový rám OCLV Carbon série 500 s cestným systémom Rear IsoSpeed, výkonnými kotúčovými brzdami s montážou typu flat-mount a bezdrôtovým elektronickým pohonom 2x12 Shimano 105 Di2.Okrem toho sú tu kolesá Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready pripravené na bezdušové použitie, integrovaný karbónový kokpit a vnútorné úložné priestory a vedenie káblov pre elegantný vzhľad.Úchyty na hornej rámovej rúrke umožňujú upevniť tašky na dlhšie jazdy bez toho, aby ste museli používať objemné popruhy a šnúry. Všetky výhody karbónového modelu Domane na zmiernenie nerovností na ceste, s bezdrôtovým systémom Shimano 105 Di2 a extra brzdnou silou hydraulických kotúčových bŕzd.Tento bicykel je pohodlný, rýchly, ľahký a pripravený na každé dobrodružstvo. Vďaka dostatočnému priestoru na plášte široké až 38 mm sa budete cítiť na cestách aj na miernom štrku ako ryba vo vode. - Zadná rýchlosť IsoSpeed modelu Domane SL Gen 4 integruje káble a aerodynamické tvary trubiek Kammtail spolu pre rýchlu, ľahkú a hladkú jazdu. - Ide o nesmierne všestranný bicykel rovnako vhodný pre celodenné dobrodružstvá na otvorenej ceste, klubové jazdy ako aj preteky - Elektronický pohon Shimano 105 Di2 vám nezruinuje rozpočet a stále poskytuje hladké, rýchle radenie - Systém IsoSpeed, ktorý zmierňuje nerovnosti na ceste, a svetlá výška až pre 38 mm pneumatiky tlmí únavné nárazy ceste a zabezpečuje hladšiu a pohodlnejšiu jazdu - Do praktického úložného priestoru v ráme si môžete odložiť náradie a výbavu. Úchyty na hornej rúrke umožňujú upevniť tašku s vecami potrebnými počas celodennej jazdy. Výhoda plynulejšej jazdy Novo vylepšený IsoSpeed absorbuje únavné nerovnosti a šetrí váhu, aby ste mohli dlhšie a silnejšie jazdiť. Rýchlosť vedúca na stupienky víťazov Nový karbónový Domane, ktorý pretekal k víťazstvu na Paríž-Roubaix a ich neslávne známych dlažobných kockách je rýchlejší než kedykoľvek predtým vďaka novým aerodynamickým vylepšeniam a ultraľahkému dizajnu.

Ľahší ako kedykoľvek predtým Ľahký a pevný bicykel série OCLV Carbon 500 a nový dizajn šetriaci gramy z neho robia najľahší disk Domane SL aký kedy existoval. Dostatok priestoru na širšie plášte Dodáva sa s rýchlo valivými 32 mm plášťami, ale ponúka priestor až pre 38 mm plášte, takže môžete s istotou jazdiť na každom povrchu od hladkej dlažby až po ľahký štrk.

Vnútorný úložný priestor Vnútorný úložný priestor na spodnej trubke a držiaky na hornej trubku uľahčujú prenášanie všetkého, čo potrebujete na celodenné jazdy.

Prepracovaná integrácia Domane je integrovanejší ako kedykoľvek predtým, so skrytými káblami a skrytou skrutkou stĺpika sedla.
OCLV Carbon série 500, IsoSpeed, vnútorný odkladací priestor, kužeľovitá hlavová trubka, interné vedenie káblov, uchytenie reťaze 3S, uchytenie blatníkov, uchytenie kotúčov typu flat mount, pevná os 142 x 12 mm
Rok modelu:
2023
Hmotnostný limit:
125 kg
Veľkosť kolies - predné:
28
Veľkosť kolies - zadné:
28
Typ rámu:
UNI
Materiál rámu:
CARBON
Značka prevodovky:
BONTRAGER
Model prevodovky:
Bontrager Paradigm Comp 25, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, ořech Freehub Shimano 11/12 rychlostí, pevná osa 142 x 12.
Typ prevodovky:
HUB
Primárna značka zadnej brzdy:
SHIMANO
Primárny model zadnej brzdy:
Hydraulická kotoučová verze Shimano 105 Shimano RT70, centerlock, 160 mm Max veľkosti brzdové
Typ primárnej zadnej brzdy:
SH
Značka prednej brzdy:
SHIMANO
Model prednej brzdy:
Hydraulická kotoučová verze Shimano 105 Shimano RT70, centerlock, 160 mm Max veľkosti brzdové
Typ prednej brzdy:
SH
Značka pneumatiky:
BONTRAGER
Značka vidlice:
TREK
Model vidlice:
Domane SL carbon, tapered carbon steerer, internal brake routing, fender mounts, flat mount disc, 12x100mm thru axle
Značka kľukov:
SHIMANO
Model kľukov:
Shimano 105 R7100, 50/34, dĺžka 165 mm Praxis, závitové T47, vnútorné ložisko
Značka pedálov:
-
Značka prehadzovačky:
SHIMANO
Model prehadzovačky:
Shimano 105 R7170, 12-rýchlostné // Shimano 105 R7170, 12-rýchlostné
Značka reťaze:
SHIMANO
Model reťaze:
Shimano SLX M7100, 12 rychlostí
Značka kazety:
SHIMANO
Model kazety:
Shimano 105 7100, 11-34, 12-rýchlostné
Značka kmeňa:
TREK
Model kmeňa:
Trek RCS Pro, -7 stupňov, dĺžka 60 mm
Značka riadidla:
BONTRAGER
Model riadidla:
Bontrager Elite IsoZone VR-SF, zliatina, 31,8 mm, vnútorné vedenie Di2, dosah 75 mm, zníženie 128 mm, šírka 36 cm
Značka sedlovky:
UNBRANDED
Model sedlovky:
Sedlovka Domane carbon, tvarovanie KVF, odstup 20 mm, dĺžka 280 mm
Značka sedla:
BONTRAGER
Model sedla:
Bontrager Verse Short Comp, oceľové lyžiny, šírka 155 mm
Značka kolies:
BONTRAGER
Model kolies:
Bontrager Paradigm Comp 25, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, pevná osa 100 x 12 mm. Bontrager Paradigm Comp 25, pripravené na bezdušové pneumatiky, šírka ráfika 25 mm, 11/12-rýchlostný voľný náboj Shimano, pevná os 142 x 12 Bontrager Paradigm Comp 25, pripravené na bezdušové použitie Tubeless Ready, 25 mm šírka ráfika Bontrager Paradigm Comp 25, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, pevná osa 100 x 12 mm. Bontrager Paradigm Comp 25, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, ořech Freehub Shimano 11/12 rychlostí, pevná osa 142 x 12.
Značka predného svetla:
-
Značka zadného svetla:
-
Značka stojanu:
-
Značka zámku:
-
5274934
0 ks
ean13
601842760390
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16