Rámová súprava Domane SL Disc Gen 3 CRIMSON/TREK BLACK

2 599,00 €
S DPH
Veľkosť : 47
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 2 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



The Domane SL Disc Frameset is built with 500 Series OCLV Carbon and includes road-smoothing Front and Rear IsoSpeed so you can stay stronger longer. This carbon endurance road frame is designed for flat-mount disc brakes, has a built-in storage compartment, and includes a headset and a Domane Disc full carbon fork. Výhoda plynulejšej jazdy Predný a zadný systém IsoSpeed pohlcuje únavné nerovnosti na ceste, takže si dlhšie udržíte silu.

Veľký voľný priestor pre pneumatiku Na model Domane sedia pneumatiky až do šírky 38 c, na ktorých môžete jazdiť rýchlo a s istotou aj na tých najdrsnejších cestách. Jednoduché a nenápadné Úložný priestor integrovaný do rámu poskytuje všestranné miesto na uloženie náradia a vybavenia.

Viac možností pre všetky pohlavia Sme presvedčení, že každý jazdec – bez ohľadu na pohlavie, typ postavy, štýl jazdy alebo schopnosti – si zaslúži skvelý bicykel.Taký, ktorý vás nadchne, aby ste naskočili do sedla a vyrazili.Bicykel, ktorý vás motivuje ísť rýchlejšie a ďalej ako kedykoľvek predtým.Bicykel, na ktorom máte pocit, že bol vyrobený len pre vás.Pretože bol.Spoločnosť Trek predstavuje nový Domane 2020, ktorý má lepšiu geometriu a poskytuje viac možností pre jazdkyne aj jazdcov.V minulosti sme ponúkali menšie veľkosti rámov určené pre ženy výlučne pri dámskych modeloch.Teraz ponúkame menšie veľkosti a viac farebných prevedení všetkých modelov Domane SLR, SL 2020.Menší jazdec, bez ohľadu na pohlavie, si teraz môže vybrať z každého modelu, ktorý v týchto výkonnostných radoch ponúkame.Pri týchto bicykloch neexistuje žiadna špecifická ponuka pre ženy.Všetko sú to ženské bicykle.Všetko sú to mužské bicykle.Prečo to robíme?Pretože chceme poskytnúť viac veľ
Rok modelu:
2022
Hmotnostný limit:
0.00 kg
5259843
ean13
601842626153
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16