Súprava rámu Speed Concept TT DEEP SMOKE/GLOSS TREK BLACK

6 799,00 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 15 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Súprava rámu Speed Concept TT je aerodynamický karbónový časovkový bicykel navrhnutý pre neuveriteľnú rýchlosť a bezproblémovú integráciu, aby ste mohli nechať na trati všetko. Ultraľahký, aerodynamický rám a vidlica Kammtail Virtual Foil sú navrhnuté tak, aby vám pomohli prekonať vaše osobné rekordy a zároveň nechali konkurenciu v prachu. Pretekáte v časovkách a chcete si zostaviť bicykel, ktorý vás dostane na najvyšší stupienok pódia. Hľadáte všetky ľahké a aerodynamické výhody modelu Speed Concept bez hmotnosti navyše. Vo svojej snahe o neuveriteľnú rýchlosť ste ochotní zaobísť sa bez niektorých integrovaných funkcií štandardného modelu, ako je IsoSpeed a úložný priestor na občerstvenie. Ultraľahký karbónový rám OCLV Carbon série 800, tvarovanie trubiek Kammtail Virtual Foil (KVF) na zníženie odporu vzduchu, karbónová vidlica Speed Concept Full Foil. Dodáva sa s integrovanou brzdovou súpravou a predstavcom. Navrhnutý pre spodný držiak T47. Všetko, čo potrebujete na rýchlosť – a nič navyše. Rám Speed Concept TT Frameset je ešte štíhlejší ako naše základné modely a ponúka maximálnu ľahkosť, ktorá prináša víťazné výsledky na trati časoviek. - Jednoduchá konštrukcia, jednoduché cestovanie: rýchla montáž uľahčuje cestovanie na preteky - Prekonávajte časovky s mimoriadne odľahčeným rámom, ktorý je navrhnutý pre čistú rýchlosť Rýchle aerodynamické tvary Tento Speed Concept je najrýchlejší bicykel, aký sme kedy testovali – na trati Kona je o šesť minút rýchlejší ako predchádzajúci model.Ultraľahký rám OCLV Carbon série 800 s tvarom Kammtail Virtual Foil, ktorý znižuje odpor a preráža vzduch.

Vyberte si dokonalé nastavenie Náš systém je navrhnutý tak, aby vyhovoval čo najväčšiemu počtu triatlonistov.Je plne prispôsobiteľný, jednoducho sa nastavuje a zachováva vaše nastavenia aj počas prevozu

Konštrukcia na mieru Od začiatku dokonale prispôsobené. Keď si kúpite rám Speed Concept, všetky komponenty, ktoré je potrebné prispôsobiť mieram cyklistu, napríklad sedlovka alebo komponenty kokpitu, sa predávajú samostatne. Je to preto, aby ste získali tie správne komponenty podľa svojich mier.


Rok modelu:
2024
Hmotnostný limit:
0.00 kg
5268646
ean13
601842677339
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16