Fuel EXe 9.5 HEX BLUE

5 999,00 €
4 328,88 € Zľava 1 670,12 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 51 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Fuel EXe 9.5 Deore je nový druh horského e-bicykla, ktorý preklenuje rozdiel medzi asistovanou jazdou a tradičnými bicyklami.Má karbónový rám a kompaktný motor, vďaka ktorému je jazda ľahká, živá a tichá.Získajte výhody asistencie pri dlhých stúpaniach a hravý pocit tradičného horského bicykla pri zjazdoch.Je vybavený 150 mm vidlicou RockShox Gold RL, ktorá rýchlo zdoláva skaly a 140 mm mäkkým zadným odpružením RockShox Deluxe Select+ pre hladkú jazdu a poddajnosť pri malých nerovnostiach. Hľadáte trailový bicykel, ktorý dokáže jazdiť všade a v stúpaniach vám dodá trochu paliva navyše.Nechcete obetovať svižný pocit tradičného trailového bicykla kvôli silnému motoru a dávate prednosť vyladenej asistencii, ktorá pod vami pôsobí prirodzene. Rám OCLV Mountain Carbon s plne integrovanou 360 Wh batériou a harmonickým kolíkovým prevodom TQ s inteligentným nabíjacím portom, integrovaným LED displejom a diskrétnym diaľkovým ovládaním na riadidlách. 150 mm vidlica RockShox 35 Gold RL so vzduchovou pružinou DebonAir a patrónou Motion Control a 140 mm zdvihu zadného odpruženia RockShox Deluxe Select+.Okrem toho má bezdušové kolesá a plášte a 12-rýchlostné radenie Shimano Deore. Fuel EXe 9.5 je živý trailový bicykel, ktorý vám v stúpaniach poskytne dodatočnú silu a pri zjazdoch budete mať pocit ako na tradičnom bicykli.Je nabitý špičkovou technológiou harmonického kolíkového pohonu TQ , maslovo hladkým odpružením, ktoré pohltí kamene aj korene a radením, ktoré vás nesklame. - Získate diskrétny výkon a svižný pocit tradičného horského bicykla, kamkoľvek sa pohnete - Jeho malá, ale výkonný pohon TQ je vyladený na trail, nerobí hluk, aby ste si užili prítomnosť okamihu. Zvyšuje výkon spolu s vami pre prirodzený pocit z jazdy - Inteligentný nabíjací port, elegantný integrovaný displej a diskrétne ovládacie prvky zachovávajú vzhľad a pocit ako pri tradičnom horskom bicykli - Jeho 150 mm maslovo hladkého predného zdvihu v kombinácii so 140 mm zadného odpruženia sa postará o skaly aj korene a vy zvládnete čokoľvek - Keď chcete mať v nádrži trochu viac paliva na dlhšie výjazdy, môžete si pridať doplnkovú batériu na zvýšenie dojazdu TQ-HPR50 – malý, tichý, výkonný Motor TQ-HPR50 je mimoriadne efektívny s úžasným pomerom výkonu a hmotnosti. Väčšina motorov používa ozubené kolesá a remene, ktoré zaberajú miesto a môžu vydávať hluk, alebo sa poškodiť. TQ-HPR50 využíva harmonický prevod s kolíkovým krúžkom, ktorý je malý, mimoriadne tichý a poskytuje neuveriteľne prirodzený pocit.

Predlžovač dojazdu Doprajte si o 40 % dlhší dojazd s voliteľnou 160 Wh externou batériou. Zmestí sa do štandardného držiaka na fľašu s vodou a nevyžaduje komplikované zapojenie alebo špeciálne držiaky.

Pripojiť, prispôsobiť, vypočítať Aplikácia Trek Central sa bez problémov pripojí k vášmu bicyklu, aby ste si mohli prispôsobiť motor, sledovať aktivitu a využiť ďalšie spôsoby analýzy a prispôsobenia jazdy. Dokonca získate navigačné funkcie a výpočty dojazdu v reálnom čase.

Odnímateľná batéria 360 Wh batéria vám poskytne energiu na 2-5 hodín. Je skrytá v dolnej rámovej rúrke, ale stále sa dá ľahko vybrať pre pohodlnejšie nabíjanie. Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Shimano Deore Shimano Deore prináša ešte viac dobrodružstva so širším výberom prevodových stupňov pre strmé stúpania, rýchle jazdy a zábavu. Vďaka plynulej jazde, lepšej stabilite reťaze a pohotovému radeniu zvyšuje Deore vašu sebadôveru a kontrolu pri jazde na horskom bicykli, takže sa môžete sústrediť na trail a vychutnať si jazdu.
Rám pre horské bicykle z karbónu OCLV, odnímateľná batéria, vnútorné vedenie káblov, zliatinové vahadlo, sedlová rúrka s priemerom 34,9 mm, úchyt na horné vodidlo reťaze, reťazová linka 55 mm, technológia Mino Link, ABP, Boost148, UDH, zdvih 140 mm
Rok modelu:
2023
Hmotnostný limit:
0.00 kg
Veľkosť kolies - predné:
29
Veľkosť kolies - zadné:
29
Typ rámu:
UNI
Materiál rámu:
CARBON
Značka prevodovky:
SHIMANO
Model prevodovky:
Shimano Deore M6100, dlhšia konštrukcia
Typ prevodovky:
DERAILLEUR
Primárna značka zadnej brzdy:
-
Primárny model zadnej brzdy:
Hydraulický kotúč TRP Slate EVO TRP, 6-skrutkové, 203 mm Max veľkosti brzdové
Typ primárnej zadnej brzdy:
SH
Značka prednej brzdy:
-
Model prednej brzdy:
Hydraulický kotúč TRP Slate EVO TRP, 6-skrutkové, 203 mm Max veľkosti brzdové
Typ prednej brzdy:
SH
Značka pneumatiky:
BONTRAGER
Značka vidlice:
ROCKSHOX
Model vidlice:
RockShox 35 Gold RL, pružina DebonAir, tlmič Motion Control, uzamykanie, kužeľovité riadenie, odstup 44 mm, Boost110, 15 mm Maxle Stealth, zdvih 150 mm
Značka zadnej prehadzovačky:
SHIMANO
Model zadnej prehadzovačky:
Shimano Deore M6100, dlhšia konštrukcia
Značka kľukov:
E_THIRTEEN
Model kľukov:
E*thirteen E*spec Plus, dĺžka 165 mm
Značka pedálov:
-
Značka prehadzovačky:
SHIMANO
Model prehadzovačky:
Shimano Deore M6100, 12 rýchlostí
Značka reťaze:
SHIMANO
Model reťaze:
Shimano Deore M6100, 12 rýchlostí
Značka kazety:
SUNRACE
Model kazety:
SunRace CSMZ800 11-51, 12 speed
Značka kmeňa:
BONTRAGER
Model kmeňa:
Bontrager, zliatina, 31,8 mm, kompatibilný so systémom Blendr, 7 stupňov, dĺžka 50 mm
Značka riadidla:
BONTRAGER
Model riadidla:
Bontrager Rhythm Comp, zliatina, 31,8 mm, zvýšenie 15 mm, šírka 750 mm
Značka tyčová páska alebo gripy:
BONTRAGER
Model tyčová páska alebo gripy:
Bontrager XR Trail Comp, nylonové, uzamykacie
Značka sedlovky:
TRANZX
Model sedlovky:
TranzX JD-YSI-22PLQ, zdvih 100 mm, vnútorné vedenie, 34,9 mm, dĺžka 346 mm
Značka sedla:
BONTRAGER
Model sedla:
Bontrager Arvada, oceľové lyžiny, šírka 138 mm
Značka kolies:
-
Model kolies:
Bontrager, zapuzdrené ložisko, zliatinová os, 6 skrutiek, Boost110, pevná os 15 mm Bontrager, zliatina, vnútorné ložisko, zliatinová os, 6 skrutiek, 8-/9-/10-rýchlostný voľný náboj Shimano, Boost148, pevná os 12 mm
Značka predného svetla:
-
Značka zadného svetla:
-
Značka stojanu:
-
Značka zámku:
-
Značka hnacieho ústrojenstva:
-
Typ snímača:
PEDALFORCE
Ovládanie rukoväte:
TRUE
Asistencia pri chôdzi:
TRUE
Typ ebike:
NORMAL
Batéria v základnej cene:
TRUE
Pozícia batérie:
CARRIER
Odnímateľná batéria:
TRUE
Batéria nabíjateľná na bicykli:
TRUE
Kapacita batérie:
360
Značka batérie:
-
Hmotnosť batérie:
1.84
Nabíjačka v základnej cene:
TRUE
Značka nabíjačky:
-
Polohový motor:
CENTRALMOUNT
Názov modelu motora:
TQ-HPR50, 50 Nm, maximálny trvalý menovitý výkon 250 W, špičkový výkon 300 W
Značka motora:
-
Displej v základnej cene:
TRUE
Značka displeja:
-
Typ operácie:
HANDLEBAR
5272409
ean13
601842740231
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16