Fuel EXe 9.7 GALACTIC GREY TO BLACK FADE

7 999,00 €
5 999,25 € Zľava 1 999,75 €
S DPH
Veľkosť : S
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
Dostupnosť:
Na predajni: 0 Ks
Skladom u dodávataľa: 0 Ks - dodanie 2-7 dní

Dostupná doprava
  • Osobný odber v predajni / Nitra Zadarmo
  • O tovare na sklade Vás budeme informovať.

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu



Fuel EXe 9.7 úplne mení horskú cyklistiku s úplne novým motorom, ktorý je elegantne skrytý a umožňuje ľahkú, živú a rovnako hravú jazdu ako na tradičnom horskom bicykli s pridanou výhodou asistencie, ktorá vám pomôže zdolať stúpania.Vylepšené odpruženie sa spája s vyberanými komponentmi pre rýchle radenie a presnú moduláciu v teréne.To všetko a k tomu ľahký karbónový podvozok, vďaka ktorému bude jazda svižná a istá, s tým správnym množstvom tlmenia vibrácií pre prípad, že trail začne byť drsný. Hľadáte pocit hravého trailového bicykla a trochu výkonu navyše pri stúpaní.Hľadáte vylepšenia tam, kde je to najdôležitejšie, teda prémiové odpruženie a dokonalú kombináciu komponentov.Nechcete prísť o prirodzený zážitok z jazdy na horskom bicykli a chcete vyladený motor, ktorý vám bude počas jazdy ticho pomáhať. Rám OCLV Mountain Carbon vybavený plne integrovanou 360 Wh batériou a harmonickým kolíkovým prevodom TQ s inteligentným nabíjacím portom, integrovaným displejom LED a diskrétnym diaľkovým ovládaním na riadidlách. 150 mm vidlica FOX Rhythm 36 so vzduchovou pružinou Float EVOL a tlmičom GRIP a 140 mm zadné odpruženie FOX Performance Float X.K tomu bezdušové kolesá a plášte, 12-rýchlostné radenie s vybranými komponentmi Shimano SLX a XT. Fuel EXe 9.7 je hravý trailový bicykel, ktorý vám v stúpaniach poskytne extra palivo v nádrži a v zjazdoch jazdí ako tradičný bicykel.Je nabitý špičkovou technológiou motora TQ, 150 mm maslovo hladkého zdvihu na zdolávanie skál a vyberaným komponentmi, ktoré vás podporia tam, kde je to najdôležitejšie. - Pri zjazde budete jazdiť ľahko a hravo, a pri návrate nahor budete mať k dispozícii tú správnu mieru asistencie - Jeho malý, ale výkonný pohon TQ je vyladená na trail, nerobí hluk, aby ste si užili prítomnosť okamihu. Navyše zvyšuje výkon spolu s vami pre prirodzený pocit z jazdy - Inteligentný nabíjací port, elegantný integrovaný displej a diskrétne ovládacie prvky zachovávajú vzhľad a pocit ako pri tradičnom horskom bicykli - Vylepšené odpruženie FOX vám ponúka 150 mm predného a 140 mm zadného zdvihu na rýchle zdolávanie technického a náročného terénu - Keď chcete mať v nádrži trochu viac paliva na dlhšie výjazdy, môžete si pridať doplnkovú batériu na zvýšenie dojazdu TQ-HPR50 – malý, tichý, výkonný Motor TQ-HPR50 je mimoriadne efektívny s úžasným pomerom výkonu a hmotnosti. Väčšina motorov používa ozubené kolesá a remene, ktoré zaberajú miesto a môžu vydávať hluk, alebo sa poškodiť. TQ-HPR50 využíva harmonický prevod s kolíkovým krúžkom, ktorý je malý, mimoriadne tichý a poskytuje neuveriteľne prirodzený pocit.

Predlžovač dojazdu Doprajte si o 40 % dlhší dojazd s voliteľnou 160 Wh externou batériou. Zmestí sa do štandardného držiaka na fľašu s vodou a nevyžaduje komplikované zapojenie alebo špeciálne držiaky.

Pripojiť, prispôsobiť, vypočítať Aplikácia Trek Central sa bez problémov pripojí k vášmu bicyklu, aby ste si mohli prispôsobiť motor, sledovať aktivitu a využiť ďalšie spôsoby analýzy a prispôsobenia jazdy. Dokonca získate navigačné funkcie a výpočty dojazdu v reálnom čase.

Odnímateľná batéria 360 Wh batéria vám poskytne energiu na 2-5 hodín. Je skrytá v dolnej rámovej rúrke, ale stále sa dá ľahko vybrať pre pohodlnejšie nabíjanie. Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Shimano XT Shimano XT je originálna sada pre horské bicykle, ktorej dôverujú generácie horských cyklistov po celom svete. Bez ohľadu na trail alebo kde jazdíte, XT je dnes vaše riešenie pre horskú cyklistiku. Spoľahlivé radenie. Prvotriedne brzdenie. Intuitívna údržba. XT je vysokovýkonný pracant, na ktorého sa môžete spoľahnúť.
Rám pre horské bicykle z karbónu OCLV, odnímateľná batéria, vnútorné vedenie káblov, zliatinové vahadlo, sedlová rúrka s priemerom 34,9 mm, úchyt na horné vodidlo reťaze, reťazová linka 55 mm, technológia Mino Link, ABP, Boost148, UDH, zdvih 140 mm
Rok modelu:
2023
Hmotnostný limit:
0.00 kg
Veľkosť kolies - predné:
29
Veľkosť kolies - zadné:
29
Typ rámu:
UNI
Materiál rámu:
CARBON
Značka prevodovky:
SHIMANO
Model prevodovky:
Shimano XT M8100, dlhá klietka
Typ prevodovky:
DERAILLEUR
Primárna značka zadnej brzdy:
UNBRANDED
Primárny model zadnej brzdy:
SRAM CenterLine, 6 skrutiek, zaoblený okraj, 200 mm Max veľkosti brzdové
Typ primárnej zadnej brzdy:
SH
Značka prednej brzdy:
UNBRANDED
Model prednej brzdy:
SRAM CenterLine, 6 skrutiek, zaoblený okraj, 200 mm Max veľkosti brzdové
Typ prednej brzdy:
SH
Značka pneumatiky:
BONTRAGER
Značka vidlice:
FOX
Model vidlice:
Fox Rhythm 36, pneumatická pružina Float EVOL, tlmič GRIP, kužeľovité riadenie, odstup 44 mm, Boost110, os Kabolt 15 mm, zdvih 150mm
Značka zadnej prehadzovačky:
SHIMANO
Model zadnej prehadzovačky:
Shimano XT M8100, dlhá klietka
Značka kľukov:
E_THIRTEEN
Model kľukov:
E*thirteen E*spec Plus, dĺžka 165 mm
Značka pedálov:
-
Značka prehadzovačky:
SHIMANO
Model prehadzovačky:
Shimano SLX M7100, 12 rychlostí
Značka reťaze:
SHIMANO
Model reťaze:
Shimano SLX M7100, 12 rychlostí
Značka kazety:
SHIMANO
Model kazety:
Shimano SLX M7100, 10-51T, 12 rýchlostí
Značka kmeňa:
BONTRAGER
Model kmeňa:
Bontrager Elite, 35 mm, 0 stupňov, dĺžka 45 mm
Značka riadidla:
BONTRAGER
Model riadidla:
Bontrager Line, zliatina, 35 mm, zvýšenie 27,5 mm, šírka 780 mm
Značka tyčová páska alebo gripy:
BONTRAGER
Model tyčová páska alebo gripy:
Bontrager XR Trail Elite, nylonové, uzamykacie
Značka sedlovky:
TRANZX
Model sedlovky:
TranzX JD-YSP39, zdvih 100 mm, vnútorné vedenie, 34,9 mm
Značka sedla:
BONTRAGER
Model sedla:
Bontrager Arvada, austenitické lyžiny, šírka 138 mm
Značka kolies:
BONTRAGER
Model kolies:
Bontrager Line Comp 30, umožňující použití bezdušových plášťů, 6 šroubů, Boost110, 15mm pevná osa. Bontrager Line Comp 30, pripravené na bezdušové použitie Tubeless Ready, 28 otvorov, ventil Presta Bontrager zliatina, vnútorné ložisko, 6 skrutiek, Rapid Drive 108, voľný náboj Shimano MicroSpline, Boost148, pevná os 12 mm
Značka predného svetla:
-
Značka zadného svetla:
-
Značka stojanu:
-
Značka zámku:
-
Značka hnacieho ústrojenstva:
-
Typ snímača:
PEDALFORCE
Ovládanie rukoväte:
TRUE
Asistencia pri chôdzi:
TRUE
Typ ebike:
NORMAL
Batéria v základnej cene:
TRUE
Pozícia batérie:
CARRIER
Odnímateľná batéria:
TRUE
Batéria nabíjateľná na bicykli:
TRUE
Kapacita batérie:
360
Značka batérie:
-
Model batérie:
TQ 360 Wh
Hmotnosť batérie:
1.84
Nabíjačka v základnej cene:
TRUE
Značka nabíjačky:
-
Polohový motor:
CENTRALMOUNT
Názov modelu motora:
TQ-HPR50, 50 Nm, maximálny trvalý menovitý výkon 250 W, špičkový výkon 300 W
Značka motora:
-
Displej v základnej cene:
TRUE
Značka displeja:
-
Typ operácie:
HANDLEBAR
5272389
ean13
601842740477
MPN
trekbike

Pre komentovanie musíte byť prihlásený.

Produkty v rovnakej kategórii: 16